hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - jó munkát végzett

A Sága Foods-nak végzett válságkezelési munkáért a Weber Shandwick budapesti irodája pr-Oscart kapott – erről az International Public Relations Association (IPRA) által megrendezett Golden World Awards for Excellence in Public Relations (GWA) szakmai versenyen döntöttek. Ez a pr-ügynökség lett egyébként az egyetlen díjazott a közép-kelet-európai régióból.
hirdetés
Az IPRA zsűrije 52 ország 404 nevezéséből választotta ki a 28 kategória legjobbjait. A Weber Shandwick magyarországi irodája nemcsak egyetlen magyarként, hanem egyetlen közép-kelet-európai ügynökségként vehette át az egyik kategória legjobbjának járó díját.

A pr-ügynökség válságkezelésért kapta a pr-Oscart, az elismerés a Sága Foodsnak végzett munkáért járt: a 2007 elején kitört madárinfluenza-fertőzés érintette a húsipari vállalat brit anyacégét, ami veszélyt jelentett a hazai Sága hírnevére. A helyzet kezelésére a cég vezetői és a Weber Shandwick közösen dolgoztak ki stratégiát.

A budapesti iroda sikere mellett az ügynökség nemzetközi hálózata négy további díjat nyert: a legjobb CSR program (Éhezés Elleni Segély Hete), a legjobb nemzetközi kampány („Szocsi 2014" – Pályázat a 2014-es Téli Olimpia megrendezési jogáért), a legjobb médiakapcsolati program (M.A.C. AIDS Alapítvány) és a legjobb technológiai kampány (Microsoft – Free Range Working) kategóriájában.

A díjkiosztó gála június 10-én lesz Londonban.

Mint ismert, tavaly a hazai ügynökségek közül a Noguchi Porter Novelli az „Újrahasznosított Ország" ÖKO-Pannon kampánnyal nyerte el a díjat a környezetért kategóriában.

A győztesek listáját itt megtekintheti.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés