hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - jó munkát végzett

A Sága Foods-nak végzett válságkezelési munkáért a Weber Shandwick budapesti irodája pr-Oscart kapott – erről az International Public Relations Association (IPRA) által megrendezett Golden World Awards for Excellence in Public Relations (GWA) szakmai versenyen döntöttek. Ez a pr-ügynökség lett egyébként az egyetlen díjazott a közép-kelet-európai régióból.
hirdetés
Az IPRA zsűrije 52 ország 404 nevezéséből választotta ki a 28 kategória legjobbjait. A Weber Shandwick magyarországi irodája nemcsak egyetlen magyarként, hanem egyetlen közép-kelet-európai ügynökségként vehette át az egyik kategória legjobbjának járó díját.

A pr-ügynökség válságkezelésért kapta a pr-Oscart, az elismerés a Sága Foodsnak végzett munkáért járt: a 2007 elején kitört madárinfluenza-fertőzés érintette a húsipari vállalat brit anyacégét, ami veszélyt jelentett a hazai Sága hírnevére. A helyzet kezelésére a cég vezetői és a Weber Shandwick közösen dolgoztak ki stratégiát.

A budapesti iroda sikere mellett az ügynökség nemzetközi hálózata négy további díjat nyert: a legjobb CSR program (Éhezés Elleni Segély Hete), a legjobb nemzetközi kampány („Szocsi 2014" – Pályázat a 2014-es Téli Olimpia megrendezési jogáért), a legjobb médiakapcsolati program (M.A.C. AIDS Alapítvány) és a legjobb technológiai kampány (Microsoft – Free Range Working) kategóriájában.

A díjkiosztó gála június 10-én lesz Londonban.

Mint ismert, tavaly a hazai ügynökségek közül a Noguchi Porter Novelli az „Újrahasznosított Ország" ÖKO-Pannon kampánnyal nyerte el a díjat a környezetért kategóriában.

A győztesek listáját itt megtekintheti.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés