hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - budapesti központtal

A budapesti iroda lett a Weber Shandwick közép-kelet-európai régiójának szakmai központja. A 15 országot magába foglaló régió tevékenységét a jövőben a magyar iroda vezetője, Szűcs Ervin irányítja.
hirdetés
A Weber Shandwick budapesti irodájának jelenlegi vezetőjét magyarországi feladatkörének megtartása mellett nevezték ki a közép-kelet-európai ügyvezető igazgatójává, a cég kontinentális európai vezetőségének tagjává.

Szűcs Ervin feladata, hogy a régióban - Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Macedóniában, Lengyelországban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Montenegróban, Lettországban, Litvániában és Észtországban - összehangolja a vezető globális kommunikációs tanácsadó cég tevékenységét.

A Weber Shandwick - a McCann World Grouppal történő együttműködés révén - 2006-ban tíz új irodát nyitott a régióban. A terjeszkedés indokolta, hogy a vállalat új pozíciót hozzon létre a régióban. A kinevezéssel egyben a magyarországi iroda lett a régió szakmai központja is.

Szűcs Ervin 2000 óta vezeti a Weber Shandwick budapesti irodáját. Azt megelőzően az Iridium globális műholdas telefontársaság magyarországi képviselője. 1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozik.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Október 20-án indult el a Social Design Network (SDN) nyolc országban, tizenegy partneregyetem bevonásával.

Pastyik Renáta irányítja tovább a kiadó minden értékesítési csatornáját, Kovács Anita tanácsadóként marad "közel a céghez". A nyomtatott Éva magazin "szünetelni" fog.

A DekoRatio Branding & Design Studio által tervezett Anjuna Ice Pops csomagolása is Red Dot-díjat nyert.

Október 30-ig várjuk a nevezéseket a járványhelyzethez igazított RGB-re. A zsűri elnöke idén is Vargha Balázs, a MOME Tervezőgrafika tanszékének vezetője lesz.

A műsor producere Máté Krisztina, az adások heti rendszerességgel lesznek láthatóak.  

hirdetés

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés