hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - budapesti központtal

A budapesti iroda lett a Weber Shandwick közép-kelet-európai régiójának szakmai központja. A 15 országot magába foglaló régió tevékenységét a jövőben a magyar iroda vezetője, Szűcs Ervin irányítja.
hirdetés
A Weber Shandwick budapesti irodájának jelenlegi vezetőjét magyarországi feladatkörének megtartása mellett nevezték ki a közép-kelet-európai ügyvezető igazgatójává, a cég kontinentális európai vezetőségének tagjává.

Szűcs Ervin feladata, hogy a régióban - Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Macedóniában, Lengyelországban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Montenegróban, Lettországban, Litvániában és Észtországban - összehangolja a vezető globális kommunikációs tanácsadó cég tevékenységét.

A Weber Shandwick - a McCann World Grouppal történő együttműködés révén - 2006-ban tíz új irodát nyitott a régióban. A terjeszkedés indokolta, hogy a vállalat új pozíciót hozzon létre a régióban. A kinevezéssel egyben a magyarországi iroda lett a régió szakmai központja is.

Szűcs Ervin 2000 óta vezeti a Weber Shandwick budapesti irodáját. Azt megelőzően az Iridium globális műholdas telefontársaság magyarországi képviselője. 1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozik.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés