hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vodafone – új marketingigazgató afrikai tapasztalatokkal

Egyiptomi üzleti tapasztalatokkal is rendelkezik a Vodafone Magyarország új marketingigazgatója. Matthias Conrad a májusban megüresedett vállalati szolgáltatások üzletágnál tölti be a vezetői posztot.
hirdetés
A Vodafone-nál májusban Lakatos Péter új pozícióba kerülésével üresedett meg a vállalati szolgáltatások üzletág marketingigazgatói pozíciója.

A marketingfeladatokért május 15-tól Matthias Conrad felel, aki kinevezése előtt is a mobilcégnél dolgozott projetkvezetőként. Azt megelőzően 2006 és 2007 között a Vodafone Egypt-nél felelt az üzleti tervezésért.

Matthias Conrad egyébként 1999-ben kezdett a Vodafone németországi vállalatánál, ahol több mint hat éven keresztül számos marketing- és értékesítési feladatot végzett termékmenedzserként, majd kiemelt ügyfélmenedzserként.

Mint ismert, Lakatos Péter stratégiáért és kereskedelmi tervezésért felelős vezető lett a mobilcégnél.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés