hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vodafone - tíz országban értékesítheti az iPhone-t

A Vodafone kizárólagosan értékesítheti tíz országban az Apple tavaly nyáron piacra dobott sikertermékét, az iPhone-t. Az SG.hu híre szerint a bevezetés a régiókban még az idén megtörténik, a magyarországi értékesítésről azonban nincs még információ.
hirdetés
Megegyezés született a Vodafone és az Apple között, a megállapodás szerint a mobilszolgáltató tíz országban kezdheti meg az iPhone értékesítését. A sikertelefon Vodafone előfizetéssel kapható majd többek között Csehországban, Egyiptomban, Görögországban, Portugáliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában és Törökországban is a termék. A magyarországi értékesítésekről egyelőre nincs hír.

Az Apple a tavaly júniusi bevezetés óta már közel öt és fél millió darab iPhone-t adott el, az Egyesült Államokban alig pár óra alatt elkapkodták az első készletet. A cég vezetőinek becslése szerint az év végéig az értékesítés elérheti a tízmillió darabot, amely közel egy százalékos részesedést jelentene a mobilpiacon.

Az amerikai piacon az Apple az AT&T szolgáltatóval kötött kizárólagos értékesítési megállapodást, az Egyesült Királyságban jelenleg a Telefonica O2, Franciaországban az Orange, Németországban pedig a T-Mobile forgalmazza a készüléket.
(forrás: SG.hu)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés