hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vodafone - távozik Bodnár Zsigmond

Alig nevezték ki Bodnár Zsigmondot a Vodafone vállalati szolgáltatások üzletágért felelős vezérigazgató-helyettesének, a cég máris keresi az utódját. A szakember május 13-án távozott a mobilcégtől, ahol másfél hónapig dolgozott.
hirdetés
Mint arról a Kreatív Online beszámolt, Bodnár Zsigmondot április 1-jén nevezte ki a Vodafone a vállalati szolgáltatások divízió élére. Míg a szakember a Westel-T-Mobile-nál 16 évig dolgozott, addig a Vodafone-nál másfél hónapot: a vezérigazgató-helyettes ugyanis május 13-án távozott a cégtől.

Az új vezető kiválasztásáig az üzletág irányítását Ürögi Zsolt értékesítési igazgató veszi át.

Ürögi Zsoltnak nem új a feladat, ugyanis az üzletág irányítása megbízott vezetőként – Bodnár Zsigmond érkezéséig – hozzá tartozott.

Arról nincs információnk, hogy a távozó szakember hol folytatja pályafutását, és azt sem tudni, miért hagyta el a céget.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés