hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vízilabdás legendák mérkőztek meg saját unokáikkal

A DeepInsight a Pfizer Magyarország megbízásából szervezte és kommunikálta azt a különleges vízilabda-mérkőzést, amely bakteriális tüdőgyulladásra és annak megelőzésére figyelmeztetett a Tüdőgyulladás Világnapja alkalmából. A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában létrejött gálameccsen többek között az 1976-os montreali vízipólócsapat tagjai is szerepeltek és saját unokáik ellen játszottak döntő mérkőzést. A gálameccsről készült összefoglaló videót is megmutatjuk.

hirdetés

A kommunikáció célcsoportja a betegség által leginkább érintett idősebb korosztály, illetve családtagjaik voltak.

A medencénél a magyar vízilabda legendás bajnokai – Horkai György, Kenéz György, Cservenyák Tibor, Molnár Endre, Kásás Zoltán, Kis István - és unokáik sorakoztak fel, hogy egy jó hangulatú gálameccsen mérjék össze erejüket. Madaras Norbert bíróként debütált, munkáját pedig az ismert sportriporter, Hajdú B. István moderátorként segítette.

A Deepinsight közleménye kitér az ötlet hátterére is. Eszerint a tüdőgyulladások között gyakori a pneumococcus baktérium által okozott tüdőgyulladás, az ebben megbetegedő 65 év felettiek – a kisgyermekek mellett ők a legveszélyeztetettebb korosztály – 10-20 százaléka belehal a betegségbe. A tapasztalatok szerint a folyamatos felvilágosítás ellenére sem tudja még minden érintett, hogy a pneumococcus baktérium okozta tüdőgyulladás védőoltással megelőzhető, így a nagyszülők még hosszú évekig hozhatják csúcsformájukat és lépést tudnak tartani az unokáikkal. Erre utal az eseményt fő üzenete is „Maradj játékban!” szlogen.

A termékekhez kapcsolódó kampányok mellett a DeepInsight végzi a Pfizer Magyarország teljes vállalati kommunikácóját is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés