hirdetés
hirdetés
hirdetés

Visszavonták a NIF tendereit

Visszavonta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a pr- és médiavásárlási, valamint a rendezvényszervezésre kiírt tendereit. Okot nem említenek, de lehet, hogy újra kiírják a közbeszerzéseket.

hirdetés

Még január elején írtuk meg, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) tendereket írt ki bizonyos fejlesztései pr- és médiavásárlási, valamint rendezvényszervezési feladataira. A közbeszerzések értéke nettó 140 millió és 100 millió forint értékűek voltak a kiírások szerint.

A Közbeszerzési Értesítő mai kiadása azonban arról számol be, hogy a NIF mindkét tenderét visszavonta. Egyiknél sem említenek meg okokat. Csupán annyit jegyeznek meg, hogy lehetséges, hogy az eljárásokat újra meghirdetik.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Mostantól a Red Lemonnal repül tovább a légitársaság.

Edukációs hónapot indít a magyar keresőmarketing szakmát összefogni kívánó DIMSZ Keresőmarketing tagozata, cikkekkel és ingyenes kutatási anyaggal.

Az Egyesült Államokban zajló tüntetésekről tudósítva eddig 140 riportert bántalmaztak a rendőrök, illetve néhol a tüntetők is.

Az ötvenes éveket idéző grafikákkal ünneplik, hogy lassan vége a korlátozásoknak.

Sportfive néven folytatja a Groupama Arénát is üzemeltető cég.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.