hirdetés
hirdetés
hirdetés

Visszavonták a NIF tendereit

Visszavonta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a pr- és médiavásárlási, valamint a rendezvényszervezésre kiírt tendereit. Okot nem említenek, de lehet, hogy újra kiírják a közbeszerzéseket.

hirdetés

Még január elején írtuk meg, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) tendereket írt ki bizonyos fejlesztései pr- és médiavásárlási, valamint rendezvényszervezési feladataira. A közbeszerzések értéke nettó 140 millió és 100 millió forint értékűek voltak a kiírások szerint.

A Közbeszerzési Értesítő mai kiadása azonban arról számol be, hogy a NIF mindkét tenderét visszavonta. Egyiknél sem említenek meg okokat. Csupán annyit jegyeznek meg, hogy lehetséges, hogy az eljárásokat újra meghirdetik.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Budapesti járókelők csendesíthetik le a zabolátlan gépeket.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!