hirdetés
hirdetés
hirdetés

Világrádió - vége az internetes adásnak

Nem sikerült talpra állnia a régóta anyagi nehézségekkel küzdő Magyar Internet Világrádiónak és VilágTV-nek, amely többszöri talpraállási kísérletet követően, három és fél év után megszűnt.
hirdetés
A szolgáltatás üzemeltetője, a Magyar Internet Világportál (MAVIP) folyamatosan tájékoztatta portálján a felhasználókat az éppen akuális változtatásokról, amelyeket anyagi gondjai miatt volt kénytelen bevezetni. Az oldalon nemrég jelentették be a szolgáltatás megszűnését.“Sajnos a hallgatóink, nézőink döntő többségétől, valamint a partner rádió- és televízióadóktól kapott támogatások alacsony szintje nem teszi lehetővé, hogy szolgáltatásunkat folytassuk” - áll a honlapon.

A 2001-ben indult vállalkozás az első évben 150 millió forint támogatást kapott a Miniszterelnöki Hivatalhoz (MeH) tartozó In-Forrás XXI. Kht.-től, amely 2003-ban megszűnt, így a MAVIP ezután már nem kapott állami támogatást. A költségek fedezésére a MAVIP tavaly nyár végén úgy döntött, hogy az addig ingyenes szolgáltatást fizetőssé teszi, és nyolcdolláros előfizetési díjat vezetett be. Erre azonban olyannyira megcsappant Világrádió látogatóinak száma, hogy az üzemeltető egy hónap után ismét ingyenessé tette a szolgáltatást. Idén júliusban a társaság úgy akart a költségeken csökkenteni, hogy jócskán leszűkítette a letölthető adók listáját: a 40 magyarországi és határon túli magyar nyelvű rádióadóból csak az InfoRádió, a Folkrádió és a Juventus Rádió maradt a kínálatban. A VilágTV palettáján pedig csak a Duna TV, a Hír TV, a Magyar ATV és a Zenith Televízió szerepelt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés