hirdetés
hirdetés
hirdetés

Világpremiert hozott az HBO Gónak az amerikai iskolai erőszak

A Heathers című sorozatot nem mutatják be az Egyesült Államokban az iskolai lövöldözések miatt. Így nálunk lesz először látható.

hirdetés

Július 11-én mutatják be az HBO Gón a Heathers, azaz a Gyilkos játékok című sorozatot. A sorozat az 1988-as, azonos című és kultikus tiniszatírának a feldolgozása, amelyben Christian Slater és Winona Ryder irtják a gimnazista elitet. A sorozatverzióban játszik amúgy az eredetiben is szereplő Shannen Doherty. Itt az eredeti film előzetese.

Az új Heatherst azonban nem mutatják be, illetve forgalmazzák az Egyesült Államokban az elmúlt hónapok iskolai halálesetei miatt: februárban 17-en haltak meg egy floridai lövöldözésben, májusban pedig tizen Sante Fében, de kifejezetten rémisztő ez a Wikipédia-oldal, amelyből az is kiderült, hogy a nemzetközi sajtóban is ismert eseteken túl mennyi halálos áldozattal járó (vagy éppen nem járó, de akár csak sérüléseket okozó) ilyen eset van az amerikai középiskolákban. Erről persze tudni, mégis.

Így pedig július 11-én, az HBO Gón világpremiert láthatunk majd. A tízrészes sorozatot öt héten keresztül, egy-egy duplarésszel adják le. Lent látható az előzetes.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés