hirdetés
hirdetés
hirdetés

Világpremiert hozott az HBO Gónak az amerikai iskolai erőszak

A Heathers című sorozatot nem mutatják be az Egyesült Államokban az iskolai lövöldözések miatt. Így nálunk lesz először látható.

hirdetés

Július 11-én mutatják be az HBO Gón a Heathers, azaz a Gyilkos játékok című sorozatot. A sorozat az 1988-as, azonos című és kultikus tiniszatírának a feldolgozása, amelyben Christian Slater és Winona Ryder irtják a gimnazista elitet. A sorozatverzióban játszik amúgy az eredetiben is szereplő Shannen Doherty. Itt az eredeti film előzetese.

Az új Heatherst azonban nem mutatják be, illetve forgalmazzák az Egyesült Államokban az elmúlt hónapok iskolai halálesetei miatt: februárban 17-en haltak meg egy floridai lövöldözésben, májusban pedig tizen Sante Fében, de kifejezetten rémisztő ez a Wikipédia-oldal, amelyből az is kiderült, hogy a nemzetközi sajtóban is ismert eseteken túl mennyi halálos áldozattal járó (vagy éppen nem járó, de akár csak sérüléseket okozó) ilyen eset van az amerikai középiskolákban. Erről persze tudni, mégis.

Így pedig július 11-én, az HBO Gón világpremiert láthatunk majd. A tízrészes sorozatot öt héten keresztül, egy-egy duplarésszel adják le. Lent látható az előzetes.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés