hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videóval tiszteleg a Nike azok előtt, akik a négy fal között sem hagyják abba a mozgást

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

hirdetés

Egy szép napon vége lesz ennek az egész karanténos mizériának, és akkor majd hófehér bőrrel és röcögő hurkákkal vidáman kigurulunk a napsütésbe. De lesznek, akik szálkás izomzattal fogják csinálni ugyanezt, mert ők nem tohonya módon a kanapé és a hűtő közötti ingzáztak és piáltak, hanem edzettek a nappaliban, a konyhában, a folyosón, a pincében, meg ahol helyet találtak maguknak.

Nekik csinált a Nike megbízásából egy egyszerre melankólikus de mégis motiváló videót a  Wieden + Kennedy Portland ügynökség. A 60 másodperces szpotban ugyan feltűnnek profi atléták is (a kosárlabdázó LeBron James, a stradröplabdás Sarah Huges, vagy a bokszoló Ramla Ali ) de az üzenet mindenkinek szól, aki most sem adja fel a sportos életmódot.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Mostantól a Red Lemonnal repül tovább a légitársaság.

Edukációs hónapot indít a magyar keresőmarketing szakmát összefogni kívánó DIMSZ Keresőmarketing tagozata, cikkekkel és ingyenes kutatási anyaggal.

Az Egyesült Államokban zajló tüntetésekről tudósítva eddig 140 riportert bántalmaztak a rendőrök, illetve néhol a tüntetők is.

Az ötvenes éveket idéző grafikákkal ünneplik, hogy lassan vége a korlátozásoknak.

Sportfive néven folytatja a Groupama Arénát is üzemeltető cég.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés