hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új videóval ünnepli 2. születésnapját a Mojo

A hang és elektronika eszközöket gyártó hazai designbrand szpotjában Odett és Galactic Jackson is feltűnik.

hirdetés

A Mojo 2. születésnapjára készített videó ismert hazai előadókat és influencereket mutat be ikonikus budapesti helyszíneken. A videó főhősei a Gellért-hegyen, a Kazinczy utcán, a Duna-parton vagy épp az ELTE könyvtárában sétálnak, jógáznak, táncolnak, lovagolnak és élvezik a zenét.

Képek:

Galactic Jackson - kattintás után még több kép!
Galactic Jackson - kattintás után még több kép!

A videó 13 jelenetét a zene mellett a flow élmény, vagyis a #feelmojo-életérzés köti össze. „Olyan pillanatokat igyekeztünk megörökíteni, amelyekben a szereplők teljesen elmerültek abban, amit éppen csináltak” – nyilatkozta Mátrai Miklós, a márka alapítója. Az alkotás ezért markáns kísérőzenét kapott – ettől is olyan klipszerű az egész – amely a hazai Monkeyneck munkája. A márka jelenleg is futó Budapest COLORS kampányának zenéje szintén a Monkeyneck nevéhez fűződik. A videó narrátora Reviczky Gábor volt.

A forgatókönyvet és a filmet a Palladio készítette, de a Mojo csapatával közösen ötletelve és szorosan együttműködve. Az alkotók közül mindenki hozzátett: az egyik jelenet János Beni, a másik Molnár Dani vagy épp Stámusz Dani fejéből pattant ki. „A Mojo mint ügyfél nagyban segítette a kreatív procedúrát, szabad kezet hagyott nekünk és lehetőséget adott, hogy kibontakozzunk” – nyilatkozta János Beni a Palladio-tól.

A Mojo-t Mátrai Miklós, fotós, kreatívszakember és a Friendly nevű reklámügynökség egyik alapítója hívta életre. A márka termékeinek nagy része az idei évtől hazai gyártásban készül. A Mojo időről időre magyar előadók által inspirált, limitált szériás termékekkel is jelentkezik. A legújabb kollekció Odetthez kapcsolódik, és a megjelenést az énekesnő 10 éves jubileumi koncertjére időzítik.

Alkotók

Megrendelő: Mátrai Miklós MOJO
Kreatív brand producer: Szabó Fanny Bella
Produkciós manager: Mátrai Márton
Kreatív koncepció: Palladio
Forgatókönyv: Palladio
Szövegíró: Somogyi Zoli

Produkció: Palladio
Producer: János Benjámin
Rendező: János Benjámin, Molnár Dániel
Operatőr: Stámusz Dániel
Art Director: Molnár Dániel
Kameratechnikus: Rözge Dávid
Világosító: Egry Krisz
Zene: Monkeyneck
Hangstúdió: Stamusic. Studios Mastering & Production - Stámusz Ferenc
Narrátor: Reviczky Gábor
Sound Design: Rochlitz Tamás

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A GVH szerint megtévesztették a fogyasztókat a Most generáció kampányával.

Az emlékműsor után Bryant utolsó NBA-mérkőzését is levetítik.

A Mirror is felkapta a fejét a fitnesszpápa hibátlan érvelésére.

A Media1 szerint a hírműsorok felügyelete tartozik majd Hardy Mihályhoz.

Kiadója az önkormányzat vagyonkezelő cége.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés