hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új videóval ünnepli 2. születésnapját a Mojo

A hang és elektronika eszközöket gyártó hazai designbrand szpotjában Odett és Galactic Jackson is feltűnik.

hirdetés

A Mojo 2. születésnapjára készített videó ismert hazai előadókat és influencereket mutat be ikonikus budapesti helyszíneken. A videó főhősei a Gellért-hegyen, a Kazinczy utcán, a Duna-parton vagy épp az ELTE könyvtárában sétálnak, jógáznak, táncolnak, lovagolnak és élvezik a zenét.

Képek:

Galactic Jackson - kattintás után még több kép!
Galactic Jackson - kattintás után még több kép!

A videó 13 jelenetét a zene mellett a flow élmény, vagyis a #feelmojo-életérzés köti össze. „Olyan pillanatokat igyekeztünk megörökíteni, amelyekben a szereplők teljesen elmerültek abban, amit éppen csináltak” – nyilatkozta Mátrai Miklós, a márka alapítója. Az alkotás ezért markáns kísérőzenét kapott – ettől is olyan klipszerű az egész – amely a hazai Monkeyneck munkája. A márka jelenleg is futó Budapest COLORS kampányának zenéje szintén a Monkeyneck nevéhez fűződik. A videó narrátora Reviczky Gábor volt.

A forgatókönyvet és a filmet a Palladio készítette, de a Mojo csapatával közösen ötletelve és szorosan együttműködve. Az alkotók közül mindenki hozzátett: az egyik jelenet János Beni, a másik Molnár Dani vagy épp Stámusz Dani fejéből pattant ki. „A Mojo mint ügyfél nagyban segítette a kreatív procedúrát, szabad kezet hagyott nekünk és lehetőséget adott, hogy kibontakozzunk” – nyilatkozta János Beni a Palladio-tól.

A Mojo-t Mátrai Miklós, fotós, kreatívszakember és a Friendly nevű reklámügynökség egyik alapítója hívta életre. A márka termékeinek nagy része az idei évtől hazai gyártásban készül. A Mojo időről időre magyar előadók által inspirált, limitált szériás termékekkel is jelentkezik. A legújabb kollekció Odetthez kapcsolódik, és a megjelenést az énekesnő 10 éves jubileumi koncertjére időzítik.

Alkotók

Megrendelő: Mátrai Miklós MOJO
Kreatív brand producer: Szabó Fanny Bella
Produkciós manager: Mátrai Márton
Kreatív koncepció: Palladio
Forgatókönyv: Palladio
Szövegíró: Somogyi Zoli

Produkció: Palladio
Producer: János Benjámin
Rendező: János Benjámin, Molnár Dániel
Operatőr: Stámusz Dániel
Art Director: Molnár Dániel
Kameratechnikus: Rözge Dávid
Világosító: Egry Krisz
Zene: Monkeyneck
Hangstúdió: Stamusic. Studios Mastering & Production - Stámusz Ferenc
Narrátor: Reviczky Gábor
Sound Design: Rochlitz Tamás

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Több európai országban koordinálják majd a márka influenszer marketingjét.

Szegedi kézilabdásokkal és az ORFK szakmai részvételével készített közlekedésbiztonsági kampányt a Groupama biztosító.

A Telekom Race TV és a Media Markt Akcióhősök című vígjátéksorozata esélyes a győzelemre.

Nem tudták igazolni, hogy 455 ezer ingatlanhirdetés érhető el náluk. A GVH lecsapott.

Az újonnan kialakított stratégiai terjesztési igazgatói pozíciót 2019 májusától Tóbiás Andrea tölti be a kiadóban.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés