hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új videóval ünnepli 2. születésnapját a Mojo

A hang és elektronika eszközöket gyártó hazai designbrand szpotjában Odett és Galactic Jackson is feltűnik.

hirdetés

A Mojo 2. születésnapjára készített videó ismert hazai előadókat és influencereket mutat be ikonikus budapesti helyszíneken. A videó főhősei a Gellért-hegyen, a Kazinczy utcán, a Duna-parton vagy épp az ELTE könyvtárában sétálnak, jógáznak, táncolnak, lovagolnak és élvezik a zenét.

Képek:

Galactic Jackson - kattintás után még több kép!
Galactic Jackson - kattintás után még több kép!

A videó 13 jelenetét a zene mellett a flow élmény, vagyis a #feelmojo-életérzés köti össze. „Olyan pillanatokat igyekeztünk megörökíteni, amelyekben a szereplők teljesen elmerültek abban, amit éppen csináltak” – nyilatkozta Mátrai Miklós, a márka alapítója. Az alkotás ezért markáns kísérőzenét kapott – ettől is olyan klipszerű az egész – amely a hazai Monkeyneck munkája. A márka jelenleg is futó Budapest COLORS kampányának zenéje szintén a Monkeyneck nevéhez fűződik. A videó narrátora Reviczky Gábor volt.

A forgatókönyvet és a filmet a Palladio készítette, de a Mojo csapatával közösen ötletelve és szorosan együttműködve. Az alkotók közül mindenki hozzátett: az egyik jelenet János Beni, a másik Molnár Dani vagy épp Stámusz Dani fejéből pattant ki. „A Mojo mint ügyfél nagyban segítette a kreatív procedúrát, szabad kezet hagyott nekünk és lehetőséget adott, hogy kibontakozzunk” – nyilatkozta János Beni a Palladio-tól.

A Mojo-t Mátrai Miklós, fotós, kreatívszakember és a Friendly nevű reklámügynökség egyik alapítója hívta életre. A márka termékeinek nagy része az idei évtől hazai gyártásban készül. A Mojo időről időre magyar előadók által inspirált, limitált szériás termékekkel is jelentkezik. A legújabb kollekció Odetthez kapcsolódik, és a megjelenést az énekesnő 10 éves jubileumi koncertjére időzítik.

Alkotók

Megrendelő: Mátrai Miklós MOJO
Kreatív brand producer: Szabó Fanny Bella
Produkciós manager: Mátrai Márton
Kreatív koncepció: Palladio
Forgatókönyv: Palladio
Szövegíró: Somogyi Zoli

Produkció: Palladio
Producer: János Benjámin
Rendező: János Benjámin, Molnár Dániel
Operatőr: Stámusz Dániel
Art Director: Molnár Dániel
Kameratechnikus: Rözge Dávid
Világosító: Egry Krisz
Zene: Monkeyneck
Hangstúdió: Stamusic. Studios Mastering & Production - Stámusz Ferenc
Narrátor: Reviczky Gábor
Sound Design: Rochlitz Tamás

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Shasn még csak a Kickstarter-kampányánál tart, de máris kapott egy elég látványos videót.

A legjobb reklám kategória öt jelöltje között a Netflix fekete színészekre fókuszáló hirdetése is ott szerepel.

Úgyhogy Magyarországon is ők vásárolhatják a médiát a Barbie babáknak.

A kormánytanácsadó az Alkotmánybírósággal akarta kimondatni, hogy nem lehet, de nem adtak neki igazat.

André Aciman sikerkönyve folytatását mutatja be Budapesten

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés