hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új videóval ünnepli 2. születésnapját a Mojo

A hang és elektronika eszközöket gyártó hazai designbrand szpotjában Odett és Galactic Jackson is feltűnik.

hirdetés

A Mojo 2. születésnapjára készített videó ismert hazai előadókat és influencereket mutat be ikonikus budapesti helyszíneken. A videó főhősei a Gellért-hegyen, a Kazinczy utcán, a Duna-parton vagy épp az ELTE könyvtárában sétálnak, jógáznak, táncolnak, lovagolnak és élvezik a zenét.

Képek:

Galactic Jackson - kattintás után még több kép!
Galactic Jackson - kattintás után még több kép!

A videó 13 jelenetét a zene mellett a flow élmény, vagyis a #feelmojo-életérzés köti össze. „Olyan pillanatokat igyekeztünk megörökíteni, amelyekben a szereplők teljesen elmerültek abban, amit éppen csináltak” – nyilatkozta Mátrai Miklós, a márka alapítója. Az alkotás ezért markáns kísérőzenét kapott – ettől is olyan klipszerű az egész – amely a hazai Monkeyneck munkája. A márka jelenleg is futó Budapest COLORS kampányának zenéje szintén a Monkeyneck nevéhez fűződik. A videó narrátora Reviczky Gábor volt.

A forgatókönyvet és a filmet a Palladio készítette, de a Mojo csapatával közösen ötletelve és szorosan együttműködve. Az alkotók közül mindenki hozzátett: az egyik jelenet János Beni, a másik Molnár Dani vagy épp Stámusz Dani fejéből pattant ki. „A Mojo mint ügyfél nagyban segítette a kreatív procedúrát, szabad kezet hagyott nekünk és lehetőséget adott, hogy kibontakozzunk” – nyilatkozta János Beni a Palladio-tól.

A Mojo-t Mátrai Miklós, fotós, kreatívszakember és a Friendly nevű reklámügynökség egyik alapítója hívta életre. A márka termékeinek nagy része az idei évtől hazai gyártásban készül. A Mojo időről időre magyar előadók által inspirált, limitált szériás termékekkel is jelentkezik. A legújabb kollekció Odetthez kapcsolódik, és a megjelenést az énekesnő 10 éves jubileumi koncertjére időzítik.

Alkotók

Megrendelő: Mátrai Miklós MOJO
Kreatív brand producer: Szabó Fanny Bella
Produkciós manager: Mátrai Márton
Kreatív koncepció: Palladio
Forgatókönyv: Palladio
Szövegíró: Somogyi Zoli

Produkció: Palladio
Producer: János Benjámin
Rendező: János Benjámin, Molnár Dániel
Operatőr: Stámusz Dániel
Art Director: Molnár Dániel
Kameratechnikus: Rözge Dávid
Világosító: Egry Krisz
Zene: Monkeyneck
Hangstúdió: Stamusic. Studios Mastering & Production - Stámusz Ferenc
Narrátor: Reviczky Gábor
Sound Design: Rochlitz Tamás

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A családi grillezés pillanatait, velejáró izgalmait mutatja be a Pick új, augusztusi filmje, amelyet a Café Communications készített - kampánybejelentőt olvashattok.

A közösségi oldalon egyre nagyobb a nyomás, hogy tartsa kordában a felületén terjedő álhíreket, uszító és félrevezető tartalmakat. 

Véglegessé vált a Televíziós Újságírók Díja gálaest időpontja. 

a hazai influencer marketing piac működését és fejlődését szeretnék ezzel is elősegíteni.

Tom Goodwin magánemberként posztolt a Twitterre.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés