hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videótékát nyitott a két nagy kereskedelmi tévé

Az HBO, az RTL Klub és a Tv2 adása alatt is elérhetőek már a csatornák digitális videótékái a UPC hálózatában – írja az Index. A csatornák saját gyártású műsorait bármikor vissza lehet nézni.
hirdetés

A UPC digitális kábelhálózatán már elérhető az RTL Klub és az HBO műsortára mellett a Tv2 videótára is, vagyis ha az előfizetők ezeket a csatornákat nézik éppen, akkor a távvezérlő piros gombjának lenyomásával böngészni lehet a csatornák műsorait tartalmazó adatbázisban, és egy-egy régebbi műsort ingyen vagy párszáz forintért meg lehet nézni.

Az RTL Klub műsoronként 200 forintot kér, a Tv2 videótárában ingyenes műsorok mellett 100 forintért elérhető programok is vannak.

A videótár elérésének lehetőségére az érintett csatornákon rövid időre felvillanó piros gomb jelzés is felhívja a figyelmet, hogy azok is megtalálják a videótékát, akik eddig még nem használták a szolgáltatást.

Szerzői jogok miatt a csatornák egyelőre csak saját gyártású műsoraikat osztják meg a videótárban, például a Barátok közt, az Aktív, a Magellán, a Fábry show, a Heti hetes, a Fókusz, vagy a Frizbi egyes adásait. Sőt a Tv2 - a videótéka indulása kapcsán -, most először már egy sorozat jövőbeni epizódjait is elérhetővé tette a rendszerben: a UPC videotárból a Jóban-rosszban még nem sugárzott részeit is megtekinthetik az előfizetők.

Az Index információi szerint a UPC ondemand rendszere hamarosan újabb csatornákkal bővülhet, a szolgáltató már tárgyalásokat folytat a Magyar Televízióval és az AXN-nel is.

A UPC idén márciustól 1,2 millió háztartásban tette elérhetővé a digitális kábeltévé szolgáltatásait, a digitális televíziós piacon pedig jelenleg 34 százalékos a részesedése.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.