hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videótékát nyitott a két nagy kereskedelmi tévé

Az HBO, az RTL Klub és a Tv2 adása alatt is elérhetőek már a csatornák digitális videótékái a UPC hálózatában – írja az Index. A csatornák saját gyártású műsorait bármikor vissza lehet nézni.
hirdetés

A UPC digitális kábelhálózatán már elérhető az RTL Klub és az HBO műsortára mellett a Tv2 videótára is, vagyis ha az előfizetők ezeket a csatornákat nézik éppen, akkor a távvezérlő piros gombjának lenyomásával böngészni lehet a csatornák műsorait tartalmazó adatbázisban, és egy-egy régebbi műsort ingyen vagy párszáz forintért meg lehet nézni.

Az RTL Klub műsoronként 200 forintot kér, a Tv2 videótárában ingyenes műsorok mellett 100 forintért elérhető programok is vannak.

A videótár elérésének lehetőségére az érintett csatornákon rövid időre felvillanó piros gomb jelzés is felhívja a figyelmet, hogy azok is megtalálják a videótékát, akik eddig még nem használták a szolgáltatást.

Szerzői jogok miatt a csatornák egyelőre csak saját gyártású műsoraikat osztják meg a videótárban, például a Barátok közt, az Aktív, a Magellán, a Fábry show, a Heti hetes, a Fókusz, vagy a Frizbi egyes adásait. Sőt a Tv2 - a videótéka indulása kapcsán -, most először már egy sorozat jövőbeni epizódjait is elérhetővé tette a rendszerben: a UPC videotárból a Jóban-rosszban még nem sugárzott részeit is megtekinthetik az előfizetők.

Az Index információi szerint a UPC ondemand rendszere hamarosan újabb csatornákkal bővülhet, a szolgáltató már tárgyalásokat folytat a Magyar Televízióval és az AXN-nel is.

A UPC idén márciustól 1,2 millió háztartásban tette elérhetővé a digitális kábeltévé szolgáltatásait, a digitális televíziós piacon pedig jelenleg 34 százalékos a részesedése.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Ügynökségeket és cégeket hívtak ki: mutassák meg legviccesebb fuszeklijüket.

A portálok a 30-59 éves célcsoportban szeretnének erősíteni a Cad Media segítségével.

A cég áprilistól szünetelteti a reklámtevékenységét.

A Wieden + Kennedy Oregon államnak készített kampánya a számszerű tényekre épít.

A social distancing alatt is lehetünk szociálisak a márka szerint.

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!