hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videopályázat női esélyegyenlőség témában

hirdetés

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (NÉSZ) videopályázatot hirdetett
kreatívszakemberek és hozzáértők részére a nők és férfiak egyenlősége témájában induló közösségi média kampány keretében felhasználható kisfilmek elkészítésére.

Részlet a pályázati felhívásból:

"Mit jelent számodra a tény, hogy nőnek vagy férfinak születtél? Mennyiben befolyásolja az életedet, a választásaidat, a pályádat vagy a kapcsolataidat? Milyen formában találkoztál a nők és férfiak közötti egyenlőtlenségekkel? Mit szeretnél nőként vagy férfiként elérni az életedben, és mi az, amit úgy gondolod, nőként vagy férfiként nehezebben tudsz megvalósítani?

A pályázat címe: „Egyenlő-e a nő”? - avagy vizuális eszközökkel a nők és férfiak közötti egyenlőtlenségek és azok gyökereinek megértéséért

Kiírója: a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Női Érdek)

A pályázat a Női Érdek által 2013 óta évente kiosztott HÜPÁTIA MÉDIA-DÍJHOZ kapcsolódik

Pályázók köre: kreatív szakemberek, közösségek és magánszemélyek

Pályázati anyag: maximum 1 perces videók"

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT >>>

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A remélhetőleg hamarosan mozikba is érkező Corpus Christi teaser plakátját a közönség választhatja ki.

Madridi buszmegállókban vált valósággá a népszerű mém.

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés