hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videopályázat női esélyegyenlőség témában

hirdetés

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (NÉSZ) videopályázatot hirdetett
kreatívszakemberek és hozzáértők részére a nők és férfiak egyenlősége témájában induló közösségi média kampány keretében felhasználható kisfilmek elkészítésére.

Részlet a pályázati felhívásból:

"Mit jelent számodra a tény, hogy nőnek vagy férfinak születtél? Mennyiben befolyásolja az életedet, a választásaidat, a pályádat vagy a kapcsolataidat? Milyen formában találkoztál a nők és férfiak közötti egyenlőtlenségekkel? Mit szeretnél nőként vagy férfiként elérni az életedben, és mi az, amit úgy gondolod, nőként vagy férfiként nehezebben tudsz megvalósítani?

A pályázat címe: „Egyenlő-e a nő”? - avagy vizuális eszközökkel a nők és férfiak közötti egyenlőtlenségek és azok gyökereinek megértéséért

Kiírója: a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Női Érdek)

A pályázat a Női Érdek által 2013 óta évente kiosztott HÜPÁTIA MÉDIA-DÍJHOZ kapcsolódik

Pályázók köre: kreatív szakemberek, közösségek és magánszemélyek

Pályázati anyag: maximum 1 perces videók"

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT >>>

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés