hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videópályázat internet témában

A Safer Internet Program két pályázatot hirdetett ki a február 7-i Biztonságosabb Internet Nap alkalmából. Videókat és honlapokat fognak elbírálni. 

hirdetés

A Safer Internet Day-t, vagyis a Biztonságosabb Internet Napot ma már a világ több mint 60 országában, köztük Magyarországon is minden évben február elején rendezik meg. A Safer Internet Program hazai konzorciuma 2012-ben két pályázatot is meghirdetett a február 7-i nap kapcsán.

„Netezzünk együtt… biztonságosabban!” címmel a Microsoft Magyarországgal közösen videókat várnak január 31-ig. A verseny célja, hogy a beérkezett filmek közzétételével népszerűsítse a Safer Internet Day-t, és annak idei témáját: a generációk találkozását, illetve összekapcsolását, egymás segítését az online világban. A videókat két kategóriában lehet beküldeni, így külön versenyeznek a 10-14 és a 15-19 év közöttiek.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Safer Internet Program magyarországi konzorciumának vezetője a legjobb és legrosszabb hazai weboldalakat keresi. A kiírással a felhasználóbarát online tartalmak fontosságára akarnak rámutatni, illetve ösztönöznék a hazai üzemeltetőket, tervezőket és fejlesztőket a minél jobb honlapok előállítására.

A javaslatokat és szavazatokat ide lehet elküldeni szintén január 31-ig.

A két megmérettetés beérkezett munkáit február 3-ig szakmai zsűri bírálja el, az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadó február 7-én lesz.

A Biztonságosabb Internet Nap február 7-i központi rendezvényén, a Microsoft székházban az általános és középiskolás tanulók számára előadásokat tartanak, ezekere itt lehet jelentkezni. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Új film támogatja a nemrég piacra dobott Pöttyös Kakaós Tejet.

„Szeretünk élni!” szlogennel került a televízióba a márka idei reklámfilmje.

A Mitónak, az ACG-nek és a Wavemakernek került a legtöbb munkája shortlistre.

A brit szerkesztőség útmutatójában a klímakrízis, vagy a klímaösszeomlás kifejezéseket javasolja a lap munkatársainak.

A Humen Media gondozásában jelenik meg több környező országban is az ingyenes lap.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés