hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videópályázat internet témában

A Safer Internet Program két pályázatot hirdetett ki a február 7-i Biztonságosabb Internet Nap alkalmából. Videókat és honlapokat fognak elbírálni. 

hirdetés

A Safer Internet Day-t, vagyis a Biztonságosabb Internet Napot ma már a világ több mint 60 országában, köztük Magyarországon is minden évben február elején rendezik meg. A Safer Internet Program hazai konzorciuma 2012-ben két pályázatot is meghirdetett a február 7-i nap kapcsán.

„Netezzünk együtt… biztonságosabban!” címmel a Microsoft Magyarországgal közösen videókat várnak január 31-ig. A verseny célja, hogy a beérkezett filmek közzétételével népszerűsítse a Safer Internet Day-t, és annak idei témáját: a generációk találkozását, illetve összekapcsolását, egymás segítését az online világban. A videókat két kategóriában lehet beküldeni, így külön versenyeznek a 10-14 és a 15-19 év közöttiek.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Safer Internet Program magyarországi konzorciumának vezetője a legjobb és legrosszabb hazai weboldalakat keresi. A kiírással a felhasználóbarát online tartalmak fontosságára akarnak rámutatni, illetve ösztönöznék a hazai üzemeltetőket, tervezőket és fejlesztőket a minél jobb honlapok előállítására.

A javaslatokat és szavazatokat ide lehet elküldeni szintén január 31-ig.

A két megmérettetés beérkezett munkáit február 3-ig szakmai zsűri bírálja el, az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadó február 7-én lesz.

A Biztonságosabb Internet Nap február 7-i központi rendezvényén, a Microsoft székházban az általános és középiskolás tanulók számára előadásokat tartanak, ezekere itt lehet jelentkezni. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az óvszermárka a Red nevű, nemi betegségek megelőzését célzó, társadalmi célú üzenetet közvetítő kampányához kereste a partnerét.

Visszatér az üdítő csomagolására Fido Dido.

Smashing Pumpkins, The Clash, UB40 - a múltba révednek, és a felszabadult zenehallgatásra buzdítanak a cég új kültéri plakátjai.

Gera Marina Örök télben nyújtott alakítását, és a Trezor című tévéfilmet jelölték a rangos díjra.

Az új verzió elkészítése két évet vett igénybe.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés