hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videópályázat internet témában

A Safer Internet Program két pályázatot hirdetett ki a február 7-i Biztonságosabb Internet Nap alkalmából. Videókat és honlapokat fognak elbírálni. 

hirdetés

A Safer Internet Day-t, vagyis a Biztonságosabb Internet Napot ma már a világ több mint 60 országában, köztük Magyarországon is minden évben február elején rendezik meg. A Safer Internet Program hazai konzorciuma 2012-ben két pályázatot is meghirdetett a február 7-i nap kapcsán.

„Netezzünk együtt… biztonságosabban!” címmel a Microsoft Magyarországgal közösen videókat várnak január 31-ig. A verseny célja, hogy a beérkezett filmek közzétételével népszerűsítse a Safer Internet Day-t, és annak idei témáját: a generációk találkozását, illetve összekapcsolását, egymás segítését az online világban. A videókat két kategóriában lehet beküldeni, így külön versenyeznek a 10-14 és a 15-19 év közöttiek.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Safer Internet Program magyarországi konzorciumának vezetője a legjobb és legrosszabb hazai weboldalakat keresi. A kiírással a felhasználóbarát online tartalmak fontosságára akarnak rámutatni, illetve ösztönöznék a hazai üzemeltetőket, tervezőket és fejlesztőket a minél jobb honlapok előállítására.

A javaslatokat és szavazatokat ide lehet elküldeni szintén január 31-ig.

A két megmérettetés beérkezett munkáit február 3-ig szakmai zsűri bírálja el, az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadó február 7-én lesz.

A Biztonságosabb Internet Nap február 7-i központi rendezvényén, a Microsoft székházban az általános és középiskolás tanulók számára előadásokat tartanak, ezekere itt lehet jelentkezni. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A megszokott céges portrék helyett most egészen más oldalát ismerhetjük meg az ügynökség dolgozóinak.

Kovács Levente megbízott főszerkesztőként veszi át Forrás Dávid feladatait.

A megbízást a korábban az észak-amerikai piacot kezelő Universal McCann nyerte.

A modellváltás már a következő tanév kezdetétől érvényes lenne. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői azt írják, a sietség oka nehezen érthető.

Az EU és a tagállamok fogyasztóvédelmi szervei jutottak erre a megállapításra online razziáik után.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés