hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videópályázat internet témában

A Safer Internet Program két pályázatot hirdetett ki a február 7-i Biztonságosabb Internet Nap alkalmából. Videókat és honlapokat fognak elbírálni. 

hirdetés

A Safer Internet Day-t, vagyis a Biztonságosabb Internet Napot ma már a világ több mint 60 országában, köztük Magyarországon is minden évben február elején rendezik meg. A Safer Internet Program hazai konzorciuma 2012-ben két pályázatot is meghirdetett a február 7-i nap kapcsán.

„Netezzünk együtt… biztonságosabban!” címmel a Microsoft Magyarországgal közösen videókat várnak január 31-ig. A verseny célja, hogy a beérkezett filmek közzétételével népszerűsítse a Safer Internet Day-t, és annak idei témáját: a generációk találkozását, illetve összekapcsolását, egymás segítését az online világban. A videókat két kategóriában lehet beküldeni, így külön versenyeznek a 10-14 és a 15-19 év közöttiek.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Safer Internet Program magyarországi konzorciumának vezetője a legjobb és legrosszabb hazai weboldalakat keresi. A kiírással a felhasználóbarát online tartalmak fontosságára akarnak rámutatni, illetve ösztönöznék a hazai üzemeltetőket, tervezőket és fejlesztőket a minél jobb honlapok előállítására.

A javaslatokat és szavazatokat ide lehet elküldeni szintén január 31-ig.

A két megmérettetés beérkezett munkáit február 3-ig szakmai zsűri bírálja el, az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadó február 7-én lesz.

A Biztonságosabb Internet Nap február 7-i központi rendezvényén, a Microsoft székházban az általános és középiskolás tanulók számára előadásokat tartanak, ezekere itt lehet jelentkezni. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés