hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vibráló színek, ’80-as évek és Tumblr-esztétika a Parkban

Május 3-án nyitotta meg hetedik szezonját a Budapest Park. A szórakozókomplexum minden évadban új arculattal jelentkezik, melynek fő elemeit ezúttal a MOME tervezőgrafika szakán végzett alkotó, Pápay Fanny munkái adják.

hirdetés

Pápay Fanny a MOME tervezőgrafika szakán végzett, számos elektronikai zenei buli arculatáráért felelt, több mint egy éven keresztül a Kreatív grafikusa is volt.

„Fannyt régóta figyeltem. Követtem a social médián, és az egyik első kiállításán szólítottam meg, hogy szeretnék együtt dolgozni vele. Szerettem, ahogy reagál a külföldi trendekre, ugyanakkor a munkáinak egyedi ízt adott a sajátos szemléletmódja” – nyilatkozott a közös munka indulásáról a Budapest Park művészeti kurátora és az Artlocator tulajdonosa, Etentuk Inemesit.

Sok-sok további képért kattints!
Sok-sok további képért kattints!

A Budapest Park jellemzése szerint Pápay Fanny vizuális világára alapvetően jellemző, hogy a ’80-as évekből táplálkozik, ezt a hangulatot ülteti át a jelenkor digitális világába. Ennek megfelelően grandiens, szürreális elemek, avokádó, tukán, négyzetrács, pepita, neon színek is megtalálhatók idén a Budapest Park különböző pontjain, mind a tánctéren, mind a backstage-ben – írják.

Sok-sok további képért kattints!
Sok-sok további képért kattints!

„A Hagyd kint a valóságot! szlogenre akartam valami friss, aktuális vizuális választ adni. Szeretem keverni a digitálisat az analóggal, olyan helyzeteket létrehozni, ahol nem egyértelmű, mi igazi és mi nem” – mondta el a munkáról Pápay Fanny, aki pozitívumként értékelte, hogy szabadon engedhette a fantáziáját.

Szintén a 80-as évek vizuális szimbólumaiból merített a tervezőgrafika szakon végzett Kőmíves Kristóf, aki a Budapest Park kiadványait és programfüzeteit tervezte újra, illetve a helyszínen a feliratok helyett új eligazító ábrákat tervezett.

Sok-sok további képért kattints!
Sok-sok további képért kattints!

Pápay Fanny munkái a weben megtalálhatók a Behance-en, a Tumblr-en és az Instagramon is. A fotók sinco munkái.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A gyengélkedő Walt Disneyt előzték meg értékben.

Az erről szóló törvény több éve hatályos, a helyzet mégis egyre romlik az MKP szerint.

Pontosabban fehér zaj és levendulaillat jön a magazinból, amiben az ágyukat reklámozzák.

Egy feszengős állásinterjú-szituáció köré építettek kampányt a Profession.hu almárkájának.

A terület trendjeit, gyakorlatait, szabályozási kérdéseit vitathatják meg a tagok.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Meghosszabbított nevezési határidő: május 31.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés