hirdetés
hirdetés
hirdetés

Viasat3, StoryTV - új műsorokkal, új arcokkal

Egy-egy új saját gyártású produkcióval rukkol elő a Viasat3 és a Story TV: az előbbi Korda György és Balázs Klári házaspárral, az utóbbi csatorna pedig Havas Henrikkel erősít. Mindkét televízió reklámkampánnyal hirdeti a műsorokat.
hirdetés
A Korda házaspár utazós valóságshow-ja márciustól látható majd a Viasat3 műsorán. A táncdalénekeseket a Viasat3 kereste meg azután, miután felröppent a hír: Korda György – magánéleti feszültségek feloldásaként – egy világkörüli útra viszi Balázs Klárit.

A megegyezés szerint a főszereplőkkel utazó stáb rögzíti az úti élményeket, és ezt sugározza a csatorna vágott formában.

A produkciót on-air és off-air kampány népszerűsíti februártól. A házon belül készült reklámok többek között közterületen, interneten és a sajtóban futnak majd március végéig. A médiaügyeket a Maximize végezte.

A Story TV is új sajátgyártású műsort indít: a január 28-án induló napi talkshow-t Havas Henrik vezeti majd, aki elsősorban tényfeltáró, közéleti, az embereket leginkább érdeklő aktualitásokkal foglalkozik majd.

A műsort januárban és februárban kampány támogatja. A hirdetések óriásplakátokon, a sajtóban, a rádióban és az interneten jelennek meg. A kampány kreatív- és médiaügyeit a csatorna tulajdonosa, a Sanoma házon belül látja el.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.