hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vérjégkrémtől a Family Guy-os zsidózásig

Guszta listát állított össze a Yahoo TV az eddigi Emmy-várományos sorozatokat népszerűsítő hirdetésekből.

hirdetés

A Yahoo TV összegyűjtötte a 10 legjobb hirdetést az Emmy-ről. A tévés produkciók, elsősorban sorozatok legrangosabb díjátadójához ugyanis nagyon sok reklám készül, amely az adott produkciót ajánlja a szavazók figyelmébe. Ezek gyakran művészi igényességgel megrajzolt hirdetések, vagy legalábbis viccesek. A Yahoo szerint ezek a legjobbak:

1.

Dexter gyilkos kombója egy ártatlannak tűnő jégkrémdesszert dupla csokival, vaníliajégkrémmel és persze némi vérvörös cseresznyekrémmel.

 

2.

A Top Chef főzőműsort a házigazda Padma Lakshima csokinyalógatós képe tette esélyesebbé.

 

3.

A Modern Család végül 4 díjat is nyert abban az évben, Sofia Vergarának mégsem kellett meztelenül futnia. Sajnos.

 

4.

A Netflix „House of Cards” című sorozatát népszerűsítette azzal, hogy Los Angelesi lakástulajdonosokat kért meg arra, hogy helyezzék ki a molinóját. Cserébe 6 hónapos Netflix előfizetést, a Vörös keresztnek ajánlott 50 dolláros adományt vagy 50 dolláros American Expressz ajándékkártyát kaptak.

 

5.

Mivel az NBC két esélyes vígjátéksorozata is díj nélkül zárta az Emmy-t, a csatorna Matthew Hirschfelddel rajzoltatta meg ezt a hirdetést, amely a Varietyben jelent meg.

 

6.

Az Ítélet Családot népszerűsítette ez a rajz a New Yorkerben.

 

7.

A humorista Jimmy Kimmel ajánlja magát a nézők figyelmébe ezzel a nagyszerű képpel. Egyébként Melissa Leo csillogó Oscar-reklámját parodizálta a fotóval.

 

8.

Az HBO Girls című sorozatának mutatott be a Family Guy ezzel a hirdetéssel.

 

9.

Conan O”Brien-nek a 150 faktoros naptej használatában elért páratlan sikeréért.

 

10.

Ezt persze a hollywoodi újságok egyike sem merte lehozni, de azért e-mailben megkapták a potenciális szavazók.

(forrás: Yahoo.com)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Gondolom már kitaláltátok, de igen, egy meleg pár áll a kávémárka belgiumi hirdetésének középpontjában.

Az egyik legismertebb filmes, sorozatos, képregényes rendezvény hazai kiadását augusztusban rendezik.

Engedély nélkül került ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházról szóló cikk. De nem a cikk szerzője, hanem az online szerkesztő távozik.

Kétfordulós tenderen választották ki az ügynökséget.

„Mélységesen tisztelt és szeretett kollégánktól, barátunktó,l az MRSZ első Tiszteletbeli Örökös Tagjától fájdalommal búcsúzunk".

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés