hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vérjégkrémtől a Family Guy-os zsidózásig

Guszta listát állított össze a Yahoo TV az eddigi Emmy-várományos sorozatokat népszerűsítő hirdetésekből.

hirdetés

A Yahoo TV összegyűjtötte a 10 legjobb hirdetést az Emmy-ről. A tévés produkciók, elsősorban sorozatok legrangosabb díjátadójához ugyanis nagyon sok reklám készül, amely az adott produkciót ajánlja a szavazók figyelmébe. Ezek gyakran művészi igényességgel megrajzolt hirdetések, vagy legalábbis viccesek. A Yahoo szerint ezek a legjobbak:

1.

Dexter gyilkos kombója egy ártatlannak tűnő jégkrémdesszert dupla csokival, vaníliajégkrémmel és persze némi vérvörös cseresznyekrémmel.

 

2.

A Top Chef főzőműsort a házigazda Padma Lakshima csokinyalógatós képe tette esélyesebbé.

 

3.

A Modern Család végül 4 díjat is nyert abban az évben, Sofia Vergarának mégsem kellett meztelenül futnia. Sajnos.

 

4.

A Netflix „House of Cards” című sorozatát népszerűsítette azzal, hogy Los Angelesi lakástulajdonosokat kért meg arra, hogy helyezzék ki a molinóját. Cserébe 6 hónapos Netflix előfizetést, a Vörös keresztnek ajánlott 50 dolláros adományt vagy 50 dolláros American Expressz ajándékkártyát kaptak.

 

5.

Mivel az NBC két esélyes vígjátéksorozata is díj nélkül zárta az Emmy-t, a csatorna Matthew Hirschfelddel rajzoltatta meg ezt a hirdetést, amely a Varietyben jelent meg.

 

6.

Az Ítélet Családot népszerűsítette ez a rajz a New Yorkerben.

 

7.

A humorista Jimmy Kimmel ajánlja magát a nézők figyelmébe ezzel a nagyszerű képpel. Egyébként Melissa Leo csillogó Oscar-reklámját parodizálta a fotóval.

 

8.

Az HBO Girls című sorozatának mutatott be a Family Guy ezzel a hirdetéssel.

 

9.

Conan O”Brien-nek a 150 faktoros naptej használatában elért páratlan sikeréért.

 

10.

Ezt persze a hollywoodi újságok egyike sem merte lehozni, de azért e-mailben megkapták a potenciális szavazók.

(forrás: Yahoo.com)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A színész ismét egy Lincoln ülésén elmélkedik a teljesítményről.

A Budapest Park akciójából befolyó összeg a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségéhez vándorol.

Vegán ételeket főz és beszélget a vendégeivel és a párjával.

A MyTime-mal akár egyik hónapról a másikra lehet váltani a csomagok között.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés