hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vasárnap zárul a Startup Live

A 48 órás, nemzetközi startupverseny döntője október 16-án 16 órakor kezdődik a Prezi irodájában.

hirdetés

Vasárnap zárul Magyarország első nemzetközi startupversenye, a Startup Live Budapest, melyet a Prezi, a Kitchen Budapest, a Ustream és a Starteurope közösen szervezett. A fináléra október 16-án 16 órától kerül sor a Prezi irodájában. A verseny célja a startupok készítésének elsajátítása az ötlettől egészen a záró bemutatóig, és a közös tanulás, fejlődés. A 48 órás ötletelés és fejlesztés alkalmával egyetemistákból, fejlesztőkből és marketingesekből spontán módon alakult csapatok mérik össze tudásukat. Az eredményhirdetés után parti kezdődik. A startupokat segítő mentorok és zsűri névsora a verseny hivatalos oldalán olvasható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Augusztus 17-től kapható Szeged első független hírportáljának, a Szegeder.hu-nak az első nem online kiadványa. 

A provokatív ökológiai találkozót Nógrád megyében tartják.

Pais Mónika került a budapesti multifunkcionális kompetencia központ élére – írja közleményében az alkoholos italokat gyártó és forgalmazó vállalat.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés