hirdetés
hirdetés
hirdetés

Varga Stúdió - felszámolják

A Napi Gazdaság értesülései szerint csődeljárás indult a Mr. Bean rajzfilmsorozatot is készítő Varga Stúdió ellen.
hirdetés
A napilap úgy tudja, hogy a bíróság a Varga Stúdió egyik volt munkatársának kezdeményezésére rendelte el a 90’-es évek végének egyik legsikeresebb magyarországi animációs műhelyének felszámolását. Lejárt tartozásai miatt a cég ellen az APEH is végrehajtást kezdeményezett.

A Varga Stúdió az elmúlt 15 évben kizárólag külföldre gyártott animációs sorozatokat, illetve reklámfilmeket. A stúdió 2000-től az akkor létrejött Varga Holdingsnak, illetve annak Angliában bejegyezett tulajdonosának, a Varga Holdings Ltd.-nek alvállalkozóként végezte a rajzfilmgyártást.

A Napi Gazdaság információi szerint a Varga Stúdió az anyagi nehézségek mellett azzal is küzdött, hogy a cég külföldi vezetői az olcsó, tömeges bérmunkában látták a jövőt, míg a magyar vezetők inkább több minőségi, elsősorban koprodukciós munkákat akartak vállalni. Az is nemzetközi trend, hogy az európai független animációs stúdiók egyre nehezebben veszik fel a versenyt a kínai gyártókkal, amelyek jóval a piaci ár alatt dolgoznak. A Varga Stúdió legnagyobb megbízása a több mint hatmillió dollár költségvetésű Mr. Bean sorozat volt.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés