hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van programod csütörtök estére!!!

Óriási ingyenes reklámünnep lesz a margitszigeti Holdudvarban csütörtök este 8-tól. Leírjuk, nagyjából mire lehet számítani.

hirdetés

Csütörtök este semmiképpen se a Magyar Televízión 20.20 kor kezdődő Víziómúlt című műsort, a TV2-n 20.25-kor startoló Édes életet és még csak ne is az RTL-es Éjjel-nappal Budapest című műsort válasszátok.

Nincs értelme aznap este se színházba, se moziba, sem pedig vacsorázni menni.

Csütörtökön este, fél 9-kor kizárólóag a Margitszigetre érdemes kisétálni. Balzsamos tavaszi idő lesz, az ébredő természet részegítő illata megtölti a kellemesen párás levegőt. Talán még kicsit esik is, de az is jó. A szépen felújított szökőkútig tartó lejtős sétányon combizmukat nyújtó hobbifutók, viháncoló vizipólósok, kajla kutyák és vidám gazdáik jönnek majd szembe. A bokros résznél, a padokon szerelmesek göndör kacagása töri meg a csendet, és mire épp elvesznénk saját emlékeinkben, már oda is értünk a Holdudvarba. Ott lesz a mesejó díjkiosztó.

Program

Este 8-tól fél 9-ig gyülekezés, beszélgetések

Fél 9-kor a hoszteszek megkérik az előtérben álldogálókat, hogy foglaljanak helyet.

8.30-kor elkezdődik a díjátadó

A műsort Jivens O. Breewenses, a híres külföldi tudós vezeti, akit a Betondzsungel ösvényein című sorozatból ismerhet a hazai közönség. A híresség magyar hangja: Kistamás László lesz.

A díjátadó hosszú, hiszen húsz kategóriában adunk át díjakat. Hogy mégse legyen unalmas, időnként tréfarépát adunk. Nem beszélve a rengeteg díjról,

A díjátadók egyik rendezvénybetegsége, hogy a boldog díjtulajdonosok kimennek a pulthoz inni. Ez részben értehető, de mégis arra kérünk mindenkit, várja meg a végét. A Kreatív korábbi munkatársa, Varga Márton, aki most a Cafénál dolgozik, csinált két videót, ami erre a problémára hívja fel a figyelemet. 

Erkölcsi videók

A BULI a díjátadó után még intenzívebb lesz, mert akkor már nem kell székeken ülni és lehet hangosabban is beszélgetni. A partit Mazda támogatja, ezért lesznek olyan programok is, amik egyébként nem szokták színesíteni a Hipnózis buliját. Bemutatjuk például az üvegbeton feltalálóját, Losonczi Áront, lesznek régi és új Mazdák és mindenféle jó nyeremény és móka. 

Csütörtökön lesz a Young Lions előválogató esemény is és este 10-re derül ki, hogy melyik ifjú kreatívcsapat mehet Cannes-ba a Young Lions versenyre,

Kedves fiatal kreatívok, a verseny után semmiképp se menjetek haza! Várunk szeretettel minden oroszlános versenyzőt a Holdudvarban. A nyertes duót a Kreatív szerkesztősége meghívja néhány italra.

Hipnózis reklámverseny SHORTLIST itt >>>

Facebook event itt >>>

Alább pedig a fulloska meghívó

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Eleve szűkített tartalmat érnek el a gyerekek, amit a szülők tovább korlátozhatnak, ahogy az előtte töltött időt is.

Az ad_apt néven induló új részleg kifejezetten adaptációs, lokalizációs munkákra szakosodott.

Fonay Gergely felügyeli majd az Auchan Korzók brand márkafrissítését is.

Progressive Reklámügynökség kutatást végzett a hirdetők marketingmunkatársai körében azzal kapcsolatban, hogy a járvány miként változtatta meg a reklámügynökségekkel kapcsolatos elvárásokat.

Például Cserhalmi György, Ascher Tamás, Udvaros Dorottya, Alföldi Róbert, Mácsai Pál és Péterfy Bori.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés