hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változás az Allegroupnál

Tanácsadóként segíti április 1-jétől az Allegroup munkáját Gerő Viktor, aki eddig a vállalat regionális igazgatója és ügyvezetője volt. A cégcsoport döntött az utódlásról.  

hirdetés

Gerő Viktor, az Allegroup.hu regionális igazgatója és ügyvezetője - a céggel közös döntés alapján - április 1-jétől független tanácsadóként segíti a vállalatot.

A hazai cégcsoport ügyvezetését megosztva Csupor Erik és Kolláth Klára veszi át. Csupor Erik eddigi ügyvezető igazgatói feladatai üzleti és üzletfejlesztési projektek koordinálásával egészülnek ki. A szakember 2002-ben értékesítési vezetőként csatlakozott az akkor még Vatera.hu nevű céghez, 2009-ben a TeszVesz.hu és az Árukereső.hu, 2010. novemberében pedig az Allegroup.hu vezetését vette át.

Kolláth Klára 2008-ban külsős pénzügyi tanácsadóként kezdte karrierjét a Vateránál. Nem sokkal később pénzügyi vezető, majd 2010-től az Allegroup csoport szolgáltatási divíziójának vezetője lett. Eddigi pozíciójában a pénzügyi, HR, adminisztrációs és jogi osztályok, valamint a biztonsági csoport vezetésért felelt. Ügyvezetőként felelősségi köre az ügyfélszolgálat és kontrolling vezetésével bővül.

Az Allegroup a dél-afrikai Naspers médiabirodalom része. A csoporthoz tartozik a Vatera.hu és TeszVesz.hu aukciós oldal, az ár-összehasonlító Árukereső.hu, egy autós apróhirdetési oldal, a Vaterauto.hu, valamint további nyolc site Romániában és Szerbiában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés