hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változás az Allegroupnál

Tanácsadóként segíti április 1-jétől az Allegroup munkáját Gerő Viktor, aki eddig a vállalat regionális igazgatója és ügyvezetője volt. A cégcsoport döntött az utódlásról.  

hirdetés

Gerő Viktor, az Allegroup.hu regionális igazgatója és ügyvezetője - a céggel közös döntés alapján - április 1-jétől független tanácsadóként segíti a vállalatot.

A hazai cégcsoport ügyvezetését megosztva Csupor Erik és Kolláth Klára veszi át. Csupor Erik eddigi ügyvezető igazgatói feladatai üzleti és üzletfejlesztési projektek koordinálásával egészülnek ki. A szakember 2002-ben értékesítési vezetőként csatlakozott az akkor még Vatera.hu nevű céghez, 2009-ben a TeszVesz.hu és az Árukereső.hu, 2010. novemberében pedig az Allegroup.hu vezetését vette át.

Kolláth Klára 2008-ban külsős pénzügyi tanácsadóként kezdte karrierjét a Vateránál. Nem sokkal később pénzügyi vezető, majd 2010-től az Allegroup csoport szolgáltatási divíziójának vezetője lett. Eddigi pozíciójában a pénzügyi, HR, adminisztrációs és jogi osztályok, valamint a biztonsági csoport vezetésért felelt. Ügyvezetőként felelősségi köre az ügyfélszolgálat és kontrolling vezetésével bővül.

Az Allegroup a dél-afrikai Naspers médiabirodalom része. A csoporthoz tartozik a Vatera.hu és TeszVesz.hu aukciós oldal, az ár-összehasonlító Árukereső.hu, egy autós apróhirdetési oldal, a Vaterauto.hu, valamint további nyolc site Romániában és Szerbiában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés