hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változás az Allegroupnál

Tanácsadóként segíti április 1-jétől az Allegroup munkáját Gerő Viktor, aki eddig a vállalat regionális igazgatója és ügyvezetője volt. A cégcsoport döntött az utódlásról.  

hirdetés

Gerő Viktor, az Allegroup.hu regionális igazgatója és ügyvezetője - a céggel közös döntés alapján - április 1-jétől független tanácsadóként segíti a vállalatot.

A hazai cégcsoport ügyvezetését megosztva Csupor Erik és Kolláth Klára veszi át. Csupor Erik eddigi ügyvezető igazgatói feladatai üzleti és üzletfejlesztési projektek koordinálásával egészülnek ki. A szakember 2002-ben értékesítési vezetőként csatlakozott az akkor még Vatera.hu nevű céghez, 2009-ben a TeszVesz.hu és az Árukereső.hu, 2010. novemberében pedig az Allegroup.hu vezetését vette át.

Kolláth Klára 2008-ban külsős pénzügyi tanácsadóként kezdte karrierjét a Vateránál. Nem sokkal később pénzügyi vezető, majd 2010-től az Allegroup csoport szolgáltatási divíziójának vezetője lett. Eddigi pozíciójában a pénzügyi, HR, adminisztrációs és jogi osztályok, valamint a biztonsági csoport vezetésért felelt. Ügyvezetőként felelősségi köre az ügyfélszolgálat és kontrolling vezetésével bővül.

Az Allegroup a dél-afrikai Naspers médiabirodalom része. A csoporthoz tartozik a Vatera.hu és TeszVesz.hu aukciós oldal, az ár-összehasonlító Árukereső.hu, egy autós apróhirdetési oldal, a Vaterauto.hu, valamint további nyolc site Romániában és Szerbiában.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés