hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változás a Computerworld élén

hirdetés

Fábián Zoltán veszi át Mester Sándortól a Project029 kiadó Computerworld-üzletágának vezetését. A Computerworld havonta kétszer megjelenő szaklap főszerkesztői posztján Mester Sándor helyébe a korábbi főszerkesztő-helyettes lép.

Fábián Zoltán korábban kis-, közepes-, multinacionális és állami nagyvállalatokban dolgozott üzletfejlesztési, marketing, értékesítési, IT-fejlesztési és üzemeltetési területeken.

Az új főszerkesztő, Sós Éva a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bolyai János Katonai Műszaki Főiskolai Karán végzett, katasztrófavédelmi szakirányon. Újságírással 13 éve foglalkozik, nyolc évig a Hírek Média Kft.-hez tartozó informatikai portál, a Terminal.hu gazdasági rovatvezetője volt, de publikált a Hvg.hu-n, a Népszava Eco.com mellékletében, az Origón, a Spektrum Magazinban, is. A Computerworldnél 2011 óta dolgozik.

Mester Sándor, aki idén május elejétől vezette a Compterworld-üzletágat és volt a Computerworld főszerkesztője, a BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft.-nél folytatja pályafutását.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés