hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vakokat támogat új ügynökségével a L’Occitane

Jótékonysági akcióval kezdődik a L’Occitane és az új, tenderen választott ügynökségének együttműködése. A cég célja a látássérültek támogatása.
hirdetés

Az Insomnia Reklámügynökség meghívásos tenderen nyerte el a natúrkozmetikumokat forgalmazó francia L'Occitane cég Magyarországra vonatkozó marketingkommunikációs feladatainak ellátását.

Az első közös munkájuk október 29-én a provence-i stand megnyitása és az ehhez kapcsolódó kommunikáció volt. A következő jelentős munkájuk december 11-e és 13-a között megrendezett jótékonysági akció volt.

Az „Illatvarázslat a Vakok Szövetségéért" karácsonyi promócióban Barabás Éva, Novák Péter műsorvezetők, Csomor Csilla, Schell Judit, Szabó Erika, Szabó Győző színészek, Kovács András Péter humorista, Kovács Ágnes és Kovács Katalin sportolók, valamint Palya Bea énekesnő segítettek.

A sztárok a Mammut 2-ben található L'Occitane üzletben árusítottak karácsonyi illatszercsomagokat, amik bevételének egy részét a francia cég a Vakok Szövetségének ajánlotta fel. A következő promóció tavasszal lesz a Vakok Intézetének belső udvarán „Illatok kertje” néven.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés