hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vakokat támogat új ügynökségével a L’Occitane

Jótékonysági akcióval kezdődik a L’Occitane és az új, tenderen választott ügynökségének együttműködése. A cég célja a látássérültek támogatása.
hirdetés

Az Insomnia Reklámügynökség meghívásos tenderen nyerte el a natúrkozmetikumokat forgalmazó francia L'Occitane cég Magyarországra vonatkozó marketingkommunikációs feladatainak ellátását.

Az első közös munkájuk október 29-én a provence-i stand megnyitása és az ehhez kapcsolódó kommunikáció volt. A következő jelentős munkájuk december 11-e és 13-a között megrendezett jótékonysági akció volt.

Az „Illatvarázslat a Vakok Szövetségéért" karácsonyi promócióban Barabás Éva, Novák Péter műsorvezetők, Csomor Csilla, Schell Judit, Szabó Erika, Szabó Győző színészek, Kovács András Péter humorista, Kovács Ágnes és Kovács Katalin sportolók, valamint Palya Bea énekesnő segítettek.

A sztárok a Mammut 2-ben található L'Occitane üzletben árusítottak karácsonyi illatszercsomagokat, amik bevételének egy részét a francia cég a Vakok Szövetségének ajánlotta fel. A következő promóció tavasszal lesz a Vakok Intézetének belső udvarán „Illatok kertje” néven.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés