hirdetés
hirdetés
hirdetés

Utazási irodával párban nyertek részfeladatot el az NFÜ rendezvénytenderén

Eredményt hirdetett az NFÜ a bruttó 446 millió forint összértékű rendezvénytenderén, ahol csak a második részfeladat kelt el. Párban vitték el, a duett tagja egy utazási iroda.
hirdetés

Kihirdette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a júniusban másodszor kiírt, bruttó 466 millió forintos rendezvényszervezési tenderének részgyőztesét.

Csak a második, bruttó 80 millió forint értékű feladat kelt el, ami az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) lakossági rendezvényeire szól. A tíz indulóból az Event Institute és az OTP Travel kapott megbízást. A nyílt eljáráson az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert.

A tender szakmai rendezvényekre vonatkozó első részét az NFÜ a Publicis augusztus 7-én benyújtott jogorvoslati kérelemre hivatkozva a Közbeszerzési Döntőbizottság határozathozataláig felfüggesztette.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés