hirdetés
hirdetés
hirdetés

Utazási irodával párban nyertek részfeladatot el az NFÜ rendezvénytenderén

Eredményt hirdetett az NFÜ a bruttó 446 millió forint összértékű rendezvénytenderén, ahol csak a második részfeladat kelt el. Párban vitték el, a duett tagja egy utazási iroda.
hirdetés

Kihirdette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a júniusban másodszor kiírt, bruttó 466 millió forintos rendezvényszervezési tenderének részgyőztesét.

Csak a második, bruttó 80 millió forint értékű feladat kelt el, ami az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) lakossági rendezvényeire szól. A tíz indulóból az Event Institute és az OTP Travel kapott megbízást. A nyílt eljáráson az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert.

A tender szakmai rendezvényekre vonatkozó első részét az NFÜ a Publicis augusztus 7-én benyújtott jogorvoslati kérelemre hivatkozva a Közbeszerzési Döntőbizottság határozathozataláig felfüggesztette.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés