hirdetés
hirdetés
hirdetés

Utazási irodával párban nyertek részfeladatot el az NFÜ rendezvénytenderén

Eredményt hirdetett az NFÜ a bruttó 446 millió forint összértékű rendezvénytenderén, ahol csak a második részfeladat kelt el. Párban vitték el, a duett tagja egy utazási iroda.
hirdetés

Kihirdette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a júniusban másodszor kiírt, bruttó 466 millió forintos rendezvényszervezési tenderének részgyőztesét.

Csak a második, bruttó 80 millió forint értékű feladat kelt el, ami az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) lakossági rendezvényeire szól. A tíz indulóból az Event Institute és az OTP Travel kapott megbízást. A nyílt eljáráson az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert.

A tender szakmai rendezvényekre vonatkozó első részét az NFÜ a Publicis augusztus 7-én benyújtott jogorvoslati kérelemre hivatkozva a Közbeszerzési Döntőbizottság határozathozataláig felfüggesztette.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés