hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újra kampányol a Bormarketing

A magyar bor ismertségét növelő kampányt indít a Közösségi Bormarketing. A célcsoport tévét néz.

hirdetés

„Magyar bor mindenkor” címmel reklámkampányt indított a Közösségi Bormarketing. Az augusztus 31-ig tartó kampány a 18-59 korosztályba tartozó, átlagos vagy magas vásárlóerővel bíró, városi férfiakat és nőket célozza meg, célja pedig a magyar bor imázsának erősítése.

A kampány fő eleme egy 30 másodperces reklámfilm, amelyet az RTL Klub, a Spektrum, a National Geographic, a Hallmark, a Film+, a Sport 1, 2, és a Sport Klub csatornákon vetítenek, mert a sajtóanyag szerint a célcsoport médiafogyasztási szokásaira a tévénézés a jellemző. A kampányt 360 óriásplakáttal, a Borszerda sorozattal, valamint a Magyarbormindenkor.hu is támogatják.

A sajtóanyag úgy írj, hogy a szpot „legfőbb üzenete, hogy a magyar bor esszenciálisan magában foglalja mindazt, ami az életben jó: a hagyományőrző múltat, a szenvedélyes jelent és az elképzelt jövőt.”

A kampány reklámügynöksége a Bell & Partners, a pr-jét az Issues Management végzi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Bracsok István és Jay Walker is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Idén az Országos Mentőszolgálatra szavaztak a legtöbben. 

10 hónap kihagyás után újra nyomtatásba kerül az autós magazin. 

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés