hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ legjobb kreatívigazgatói

Idén is elkészítette a Prague International Advertising Festival az ügynökségi kreatívok rangsorát. A helyezések a legnevesebb reklámfesztiválok eredményei alapján állnak össze. Öt és fél magyart találhatunk a listán.

hirdetés

A Prague International Advertising Festival (PIAF) idén is elkészítette a kreatívigazgatók nagy rangsorát, amely a PIAFindYourself névre hallgat - a lista neve a beépített névkeresőre utal.

A rangsorolás az ADC Europe, Cannes Lions, D&AD, Golden Drum, Golden Hammer, Kiev International Advertising Festival, Loerie Awards, Moscow International Advertising Festival, Spikes Asia versenyek eredményei alapján készül. Lássuk az első tíz helyezettet:

  1. Mark Fitzloff és Susan Hoffman (Wieden+Kennedy)
  2. David Droga (Droga5)
  3. Adrian Botan (McCann Erickson CE) és Catalin Dobre (McCann Bucharest)
  4. Jason Bagley és Eric Baldwin (Wieden+Kennedy)
  5. Dinu Panescu (McCann Bucharest)
  6. Neil Haymann (Droga5)
  7. Luiz Sanchez (AlmapBBDO)
  8. Mark Bernath és Eric Quennoy (Wieden+Kennedy Amsterdam)
  9. Elvis Chau (JWT)
  10. Rojana Chuasakul (JWT)

Magyar vonatkozásban legelőkelőbb, 15. helyen Will Rust, az Ogilvy magyarországi és ukrajnai vezető kreatívigazgatója áll, őt budapesti kollégája, Benesch Ferenc követi a 29. helyen. Nyéki Attila (Akció 360) a 266., a White Rabbittől Bracsok István és Kovács Levente a 279. míg a DDB-s Tordai Péter a 300.

A PIAF összeállításáról még márciusban írtunk, akkor a magyar magyar kreatívigazgatók közül Tordai Péter és Tihanyi Péter (ACG) szerepelt a listán. A most közzétett lajtstromot az idén október 24-ig lezajlott versenyek alapján készítették el. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A cég végre megerősítette a pletykákat: tényleg lesz külön „hírek” szekció az appban, és azt valódi újságírók töltik majd meg.

Négyféle csokit olvasztott össze egy táblába az édességgyár, és ezzel nem csak azokra gondolnak, akik Gombóc Artúr nyomdokain járva, minden csokoládét imádnak.

Lassan teljes az idei filmfesztivál programja, és már összeállt a nemzetközi zsűri is.

Őry Eszter két barátjával hozta létre az ArtNeszt, a képzőművészeti ügynökséget.

Urbán Zsolt a HírTV vendége volt, ahol a CBA csak az apropót adta, valójában a fő témát a #loveislove kampány szolgáltatta.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés