hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ legjobb kreatívigazgatói

Idén is elkészítette a Prague International Advertising Festival az ügynökségi kreatívok rangsorát. A helyezések a legnevesebb reklámfesztiválok eredményei alapján állnak össze. Öt és fél magyart találhatunk a listán.

hirdetés

A Prague International Advertising Festival (PIAF) idén is elkészítette a kreatívigazgatók nagy rangsorát, amely a PIAFindYourself névre hallgat - a lista neve a beépített névkeresőre utal.

A rangsorolás az ADC Europe, Cannes Lions, D&AD, Golden Drum, Golden Hammer, Kiev International Advertising Festival, Loerie Awards, Moscow International Advertising Festival, Spikes Asia versenyek eredményei alapján készül. Lássuk az első tíz helyezettet:

  1. Mark Fitzloff és Susan Hoffman (Wieden+Kennedy)
  2. David Droga (Droga5)
  3. Adrian Botan (McCann Erickson CE) és Catalin Dobre (McCann Bucharest)
  4. Jason Bagley és Eric Baldwin (Wieden+Kennedy)
  5. Dinu Panescu (McCann Bucharest)
  6. Neil Haymann (Droga5)
  7. Luiz Sanchez (AlmapBBDO)
  8. Mark Bernath és Eric Quennoy (Wieden+Kennedy Amsterdam)
  9. Elvis Chau (JWT)
  10. Rojana Chuasakul (JWT)

Magyar vonatkozásban legelőkelőbb, 15. helyen Will Rust, az Ogilvy magyarországi és ukrajnai vezető kreatívigazgatója áll, őt budapesti kollégája, Benesch Ferenc követi a 29. helyen. Nyéki Attila (Akció 360) a 266., a White Rabbittől Bracsok István és Kovács Levente a 279. míg a DDB-s Tordai Péter a 300.

A PIAF összeállításáról még márciusban írtunk, akkor a magyar magyar kreatívigazgatók közül Tordai Péter és Tihanyi Péter (ACG) szerepelt a listán. A most közzétett lajtstromot az idén október 24-ig lezajlott versenyek alapján készítették el. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés