hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újonnan alakult brit cég vette meg a Story TV-t

Borsány-Gyenes András visszakerülhet a vezetésbe.

hirdetés

Legutóbb csatornátnevezések és újak alapítása apropóján írtunk a Story-csatornákról - ezekről a csatornákat tulajdonló Digital Media and Communications Zrt. korábban vezérigazgatójaként működő, majd arról a pozíciójától eltávolított, mégis a cég vezetésében maradt Borsány-Gyenes András beszélt egy konferencián.

A 24.hu ír róla, hogy a DMC-t most felvásárolta az Egyesült Királyságba bejegyzett, tavalyi alapítású Glenshore cég az eddigi tulajdonos Project029-tól. Az adásvétel a Story4, Story5 és a Galaxy TV csatornákat érinti. "Az új tulajdonos brit bejegyzésű, annak igazgatója francia származású, a tranzakcióval kapcsolatos dokumentumokat kizárólag magyar nyelven írták alá" - írja a lap, és hozzáteszi, hogy a cégtulajdonosok közötti háborúskodás folyományaként korábban háttérbe szorult és a vállalattal pereskedő Borsány-Gyenes András visszatérhet a vezetésbe.

Korábban szó volt róla, hogy a csatornák a TV2 közelébe kerülnek. A tévétársaság irányítását megszerző Glenshore magát függetlennek valló, vállalati pénzügyi és üzletfejlesztési cég, melynek honlapja alapján kifejezetten egyesülésekre és felvásárlásokra, valamint tőkebefektetésekre szakosodott, írja a 24.hu.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

Aki elvetődik a mai New Yorkba, hogy igyon egy kávét.

A Bírósági Iránytű a bíróságok munkáját mutatja be közérthetően.

Újabb csavar a fiatalok médiatargetálásában: Dukai Regina, Rubint Rella és Varga Viktor főszerkesztik a Noizz.hu oldalt.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés