hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újonnan alakult brit cég vette meg a Story TV-t

Borsány-Gyenes András visszakerülhet a vezetésbe.

hirdetés

Legutóbb csatornátnevezések és újak alapítása apropóján írtunk a Story-csatornákról - ezekről a csatornákat tulajdonló Digital Media and Communications Zrt. korábban vezérigazgatójaként működő, majd arról a pozíciójától eltávolított, mégis a cég vezetésében maradt Borsány-Gyenes András beszélt egy konferencián.

A 24.hu ír róla, hogy a DMC-t most felvásárolta az Egyesült Királyságba bejegyzett, tavalyi alapítású Glenshore cég az eddigi tulajdonos Project029-tól. Az adásvétel a Story4, Story5 és a Galaxy TV csatornákat érinti. "Az új tulajdonos brit bejegyzésű, annak igazgatója francia származású, a tranzakcióval kapcsolatos dokumentumokat kizárólag magyar nyelven írták alá" - írja a lap, és hozzáteszi, hogy a cégtulajdonosok közötti háborúskodás folyományaként korábban háttérbe szorult és a vállalattal pereskedő Borsány-Gyenes András visszatérhet a vezetésbe.

Korábban szó volt róla, hogy a csatornák a TV2 közelébe kerülnek. A tévétársaság irányítását megszerző Glenshore magát függetlennek valló, vállalati pénzügyi és üzletfejlesztési cég, melynek honlapja alapján kifejezetten egyesülésekre és felvásárlásokra, valamint tőkebefektetésekre szakosodott, írja a 24.hu.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

A Sans Clichével folytatja a tetőcserépmárka.

Visszatartott vagy az utolsó pillanatban átírt kényes anyagok, berendelt témák. Több egykori zoomos munkatárs mesélt az oldal működéséről.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés