hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újjáéled a Független Hírügynökség

Új hírportált és hírügynökséget indít az egykori alapító testvére. A FüHü-nek 2011-ben lett vége.

hirdetés

FüHü néven indul új hírportál, illetve a választások után hírügynökség, írja a 24.hu. A volt alapító, Kövesdi Péter nem vesz részt a munkában, amelyet testvére, Kövesdi István irányít. A Független Hírügynökség 2004-ben indult, majd 2011-ben, a választások után fejezte be a működését, nem sokkal az MTI ingyenessé tétele után.

Júliusban azonban újra elindul a Fühü: Kövesdi István megvásárolta az egykori FüHüt működtető, felszámolási alá került céget, és július elején egy új hírportált indít a fuhu.hu cím alatt. "Az új hírportált bárki ingyenesen elérheti majd, de az a terv, hogy a portál mellett médiumokat kiszolgáló fizetős hírügynökségi lábat is építenek, ami a jövő évi választások után kezdené meg működését. Kövesdi István főszerkesztője lesz az oldalnak. Nyolcfős állandó létszámmal indulnak" - írja a 24.hu.

A portál a főszerkesztő szerint nem húzna egyik oldalra sem, hanem független lenne, illetve a napi hírversenyben sem venne részt: "inkább tartalmában jól kidolgozottabb, elemzőbb jellegű írásokat fognak előállítani". A tervek szerint napi 30-40 anyagot állítanak majd elő. Az oldal reklámbevételekből tartaná fenn magát, és nem tervez egyelőre az RTL Klub beszállítója lenni, mint annak idején volt, ugyanis ennek fenntartását nem engedheti meg egyelőre magának. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.