hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum

Ujj Mészáros Károly - elkészült a filmmel

A Studio Drum elnevezésű rendezői workshopon és versenyen Ujj Mészáros Károly is részt vesz. A hat rendező feladata, hogy összesen 12 óra alatt egy-egy egyperces filmet készítsenek ugyanabban a témában. A film elkészítésről Ujj Mészáros Károly beszélt a Kreatív Online-nak.
hirdetés
Az idei Studio Drumon a „Ne higgy a látszatnak!” témában készültek el a filmek. A finn, osztrák, török, szlovén, szerb és magyar rendezők ugyanazzal a stábbal dolgoztak: egy szlovén operatőrrel és vágóval, valamint két színésszel. A forgatásra és utómunkákra hat-hat óra állt rendelkezésre.

Ujj Mészáros Károly egyperces New Love című filmje egy szerelmi történetet mesél el, amelyben egy nő, egy férfi és annak ikertestvére szerepel. A magyar szakember elmondása szerint azért választotta ezt a felosztást, mert végignézve az elmúlt évek Studio Drum munkáit, senki sem élt még azzal, hogy a két színész becsempész egy „harmadikat”.

A rendező elmondta, hogy feszített tempóban zajlott a forgatás, mert a hatórás felvétel nagyrésze kültéri helyszínen zajlott és figyelembe kellett venni, hogy a történet nappal játszódik.

A hat filmet október 19-én délelőtt mutatják be, az eredmény a gálán derül ki.

A Golden Drum magyarországi képviselői, a Carbon Group és a Próbakő Kommunikáció szakmai referenciái alapján ajánlotta Ujj Mészáros Károlyt a versenyre.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés