hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb mélyponton az Est Média részvényei

Tavaly júliusban még 112 forinton is járt a részvények árfolyama, ma azonban újabb történelmi mélypont született 31 forintos árfolyamon. Oda a Neo FM, a Radiocafé, és nem biztos hogy a Szigetet meg tudják tartani.

hirdetés

A budapesti tőzsdenyitás után fél órával automatikus szünet volt az econet részvényeinek kereskedésében, miután rövid idő alatt 11,4 százalékot zuhant a papírok értéke. Az esés hatására új történelmi mélypont született 31 forintos árfolyamon. Hat perc után a kereskedés újraindult, 10 órákor a papír értéke némi esrősödés után már 33 forint körül mozgott. 35 millió forintos forgalmával az econet az öt legforgalmasabb részvény közé került szerda reggel- adta hírül az Index, a Portfolio nyomán.

Tavaly júliusban még 112 forinton is járt a részvények árfolyama, de a vállalatnak idén le kellett mondania a Neo FM-ről, május elején értékesítette a Radiocafét és az sem biztos, hogy a Szigetet meg tudja tartani. Ráadásul jelenleg egyetlen 5% feletti tulajdonos sincs a cégben, a befektetők kiváncsian várják, hogy megjelenik-e majd újabb nagyobb szereplő.

A részvényesi nyomás hatására a vállalatnál jelenleg szervezeti átalakítások zajlanak, melyek az eredményesség növelését célozzák. Erre szükség is van, hiszen a tavalyi évben a társaság a Sziget teljes körű konszolidációja ellenére mintegy 1 milliárd forintos nettó veszteségről adott számot.

(forrás: Index, Portfolio.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés