hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb magyar shortlistes hely

Az online kategóriába nevezett tíz magyar nevezésből egy bejutott a döntőbe, így a Laboratory Ikea E-Foldere megszerezte második esélyét is az oroszlánra. A dizájnban induló egyetlen hazai munka nem került shortlistre.

hirdetés

Második esélyét szerezte meg a cannes-i oroszlánra kedd reggel  a Laboratory Ideas Ikeának készített munkája, az E-Folder, ugyanis a média után online kategóriában, interaktív eszközök alkategóriában is bejutott a legjobbak közé. A két alkategóriában nevezett munka a másikban nem került shortlistre, mint ahogy nem volt szerencséje a többi nyolc online magyar nevezésnek sem. A dizájn kategóriában magányosan nevezett Kirowski-munka, a T-Mobile-nak készített Youth Loyality Card sem került shortlistre.

A DDB után a Kirowskin kívül kiesett ezzel az idei versenyből végképp a Cluso, a Grey, a Leo Burnett és a Saatchi & Saatchi – ez utóbbi egyedül a Facebook-fallal indult online kategóriában. A hétfőn kihirdetett média shortlist alapján a Laboratoryn kívül az Ogilvy és az Initiative nyerhet még, vagy – ha csütörtökön bekerül a filmek döntőjébe – a Y&R és a Videopress. Iilletve titánium és integrált kategóriában a Carbon Group is reménykedhet tovább. Az 53 magyar nevezésből így összesen 8 van még versenyben - ebből négy már a döntőben.

Az online vagyis cyber kategóriában egyébként ebben az évben 2835 nevezés érkezett a világ minden tájáról, ebből a zsűri 220-at juttatott a döntőbe. Ebből a legtöbb – akárcsak tavaly – az Egyesült Államoké: nekik 66 döntős helyük van idén cyberben, Nagy-Britanniában 42 nevezésért szoríthatnak,  Svédországban 23-ért, akárcsak Franciaországban.

A dizájn kategóriában 1774 nevezésből  146 került a rövidlistára, ebből 35 a németeké, 14 a briteké, 12 az indiaiaké, 11 pedig az amerikaiaké. Mindez azt jelenti, hogy dizájnban – akárcsak tavaly – még mindig a németek a legerősebbek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

Az Ad World Masters 200 ügynökégi vezetőt interjúvolt meg 55 országból, amely alapján a reklámpiac várakozásait vázolták fel. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés