hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb magyar fiatal a Boss Drumon

A Tonic szövegíróját, Balogh Beát is kiválasztotta a Golden Drum zsűrije a Boss Drum névre keresztelt megmérettetésre.

hirdetés

Balogh Beát, a Tonic szövegíróját kiválasztották a Boss Drumra. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Golden Drum a Publicis Worldwide-dal közösen indította el idén a Boss Drum Award-ot. A versenyre 30 év alatti kreatívokat vártak a szervezők a „New Europe” régióból, amelybe elsősorban a kelet-európai országok tartoznak.

Balogh Bea két és fél éve dolgozik kreatívként a Tonicnál, szövegírás, kreatívfolyamatok teljes koordinálása a feladata és ezen kívül a digitális média is hozzá tartozik.

A zsűri által kiválasztott jelentkezőket 4 csapatba osztják, akik október 3-án kapnak egy briefet a szervezőktől Porotorozban, az erre készített terveket pedig október 5-én prezentálhatják majd. A végső győztest a fesztivál záróünnepségén fogják bejelenteni, ők 5000 euróval lesznek gazdagabbak, a többi résztvevő pedig belépőt nyer a 2013-as fesztiválra.

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy Bujdosó Bianka, az ACG social media divíziójának vezetője is részt vehet a versenyen.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés