hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tudósítás Cannes-ból

Újabb magyar alkotás a rövidlistán

A Leo Burnett Secret Jewel című kampánya mellett - amely vasárnap került shortlistre - újabb magyar munka került közelebb a győzelemhez. A Ogilvy az outdoor kategóriában szerzett három rövidlistás helyet.

hirdetés

Hétfőn délelőtt hozták nyilvánosságra a Media Lions, az Outdoor Lions, a Radio és a Press Lions shortlist-eket. A magyar nevezések közül egyedül az Ogilvy néhány munkája jutott tovább, az outdoor kategóriában, a többibe leadott nevezések nem játszanak tovább.

A Cannes Lions zsűrije az Ogilvy & Mather budapesti irodájának három munkáját találta rövidlistára érdemesnek: a Mattel Matchbox márkájának készített Samuel&John, SturskycHutch, Batman&Robin című hirdetéseket. Elvileg tehát ezek a munkák kaphatnak még arany, ezüst, vagy bronz oroszlánt, bár a mezőny elég erős, összesen 183 munka jutott a legjobbak közé.

Kiosztották a Direct Lions és a Promo Lions díjakat Cannes-ban. Az előbbiben a legjobb alkotásnak járó Grand Prix-t, az Indiai JWT Mubai vehette át, a The Times of India című újságnak készített kampányával. A Promo Lions kategóriában az Egyesült Államokbeli BBDO New York nyert, az HBO-nak készített, Voyeur Integrated című munkájával.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Harminckilenc magyar fotográfus instagramra feltöltött munkáiból állít össze digitális és valódi tárlatot a Capa Központ. 

Még a helyi hatóságoknak is jóvá kell hagynia a Planet TV felvásárlását.

A korábban Amerikában futó Whopper Detour-kampány mutációja tűnt fel a finneknél.

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés