hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új vezetőt nevezett ki a Heineken Hungária

Geert Swaanenburg Hollandiából érkezik a magyarországi sörgyártóhoz.

hirdetés

Geert Swaanenburg vezérigazgató irányítja tovább a Heineken Hungária magyarországi tevékenységét 2018. november 1-től. Az új vezérigazgató José Matthijsse-t váltja a pozícióban. Matthijjse visszatér Hollandiába, és a FrieslandCampinánál folytatja pályafutását.

Swaaneburg több évtizedes kereskedelmi tapasztalattal érkezik a magyarországi Heineken élére. Az új vezető fő célkitűzése, hogy megerősítse a magyar vállalat hazai sörpiacon betöltött szerepét.

Geert Swaanenburg
Geert Swaanenburg

Swaanenburg 20 éve kezdte pályafutását a Heinekennél vezetői gyakornokként. Azóta számos kereskedelmi pozícióban dolgozott, többek között a Heineken hollandiai vállalatánál marketing és értékesítési területeken, majd a Heineken Bahamasnál a marketing és értékesítési vezetői pozíciót töltötte be.A magyar csoporthoz az európai értékesítési igazgatói pozícióból érkezik, Hollandiából.

„A hazai sörgyártás versenyképességének javítása mellett továbbra is kiemelt célunk, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű hazai alapanyagokat és a hazai beszállítókat. A Heineken Hungária új vezérigazgatójaként azon fogok dolgozni, hogy a cég megerősítse Magyarországon a regionális sörgyártásban betöltött meghatározó szerepét” – kommentálta kinevezését Swaanenburg.

Az új vezérigazgató továbbra is kiemelt prioritásnak tartja az innovációt, a tehetséggondozást és a prémium portfólió további fejlesztését.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés