hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új vezető a Republic Groupnál

Mátyás Kitti ügyfélkapcsolati vezetőként a 2Republic ügynökséghez igazolt.

hirdetés

„A nyolc éves, multinacionális ügynökségnél szerzett, vezetői tapasztalattal rendelkező Mátyás Kitti a WPP Csoportot a 2Republic ügynökség vezetői székére cserélte, ahol client service directorként folytatja munkásságát, valamint a cég operatív irányításáért felel. A korábban BTL fókuszú, ma már full service reklámügynökségként működő vállalat menedzsmentjének céljai között szerepel, hogy az ügynökséget az idei évben átpozicionálja, illetve ezzel egyidejűleg szélesítse szolgáltatásait" - olvasható a Republic közleményében.

Ez az átpozicionálás, valamint a portfoliofejlesztés lesz nagyrészt Mátyás Kitti feladata, az ügynökség stratégiai és kreatívigazgatójával, Kollmann Áronnal közösen.

Mátyás Kitti korábban sok évig a Grey/G2 reklámügynökségnél dolgozott. A Corvinus Egyetem Kommunikáció és média szakán végzett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés