hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új ügyvezető az Est Médiánál

Pankotai Csabát választotta az Est Média a tulajdonában álló Est Média Group ügyvezetőjének. A szakember a román és a bolgár lappiacon szerzett tapasztalatokat. 

hirdetés

A Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé a társaság kedd délután, hogy az Est Media egyszemélyi tulajdonában álló EMG Médiacsoport ügyvezetőjévé választotta Pankotai Csabát.

Az új ügyvezetőnek a közlemény szerint elsődleges feladata a print üzletág szakmai operatív vezetése lesz, a részvénytársaság június 24-i közgyűlésén elfogadott reorganizációs intézkedési tervnek megfelelően.

Az EMG többi részének átszervezésével továbbra is a társaság másik ügyvezetője, Balázs Csaba foglalkozik majd.

Pankotai Csaba az Est Media közleménye szerint a romániai és bulgáriai programmagazinok piacán szerzett jelentős tapasztalatokat. Érdekeltséggel rendelkezik a romániai Şapte Seri, valamint a bulgáriai Programata programmagazin családokban, utóbbinak az ügyvezetését is ellátta.

Az Est Media korábbi ügyvezetője Kádár Tamás volt, aki jelenleg a Sziget Kft. vezetését látja el. Kádár azelőtt távozott, hogy az EMG-n belül komoly változások történtek volna. Először a Neo FM-ben meglévő üzletrészét adta el a cég, majd a Radiocafét, amelyet új tulajdonosához kerülése után szinte azonnal lekapcsolt az Antenna Hungária, és a Nemzeti Hírközlési Hatóság is visszafvonta frkvencianegedélyét, mivel hosszú ideje tartozott a Hatóságnak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hamarosan indul az NBA-szezon Amerikában, a Sport TV pedig ráhangolásképpen július 12-től három vasárnapon keresztül magyar kommentárral mutatja Jordan karrierjének 3 ikonikus mérkőzését.

Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS újragondolták a Régi nyár című slágert.

A Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégái számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára.

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

hirdetés
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.