hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új ügyvezető a Digitális Közönségmérési Tanácsnál

Május 21-től Papliczky Pál lett a magyarországi hivatalos online közönségmérést végző Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) ügyvezetője, aki Máth Andrást váltja ebben a pozícióban.

hirdetés

Papliczky Pál a hírről beszámoló közlemény szerint több mint negyedszázada dolgozik a médiaszakmában. 1991-ben a Figyelőnél kezdett üzletkötőként, majd a lap hirdetési igazgatójaként folytatta. 1994 és 1998 között a HVG hirdetési igazgatója volt, majd 5 éven át a Metro/Metropol ingyenes napilap kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett.

Papliczky Pál
Papliczky Pál

2003-tól 2006-ig a Népszabadság hirdetési igazgatójaként dolgozott, majd a Ringier kelet-közép európai stratégiai tanácsadója, 2007-től pedig egy éven át a Ringier magyar vállalatának napilapüzletágág-igazgatója volt. 2008 és 2010 között az Epamedia (ma JCDecaux Hungary) közterületi reklámcég kereskedelmi részlegét vezette.

Papliczky Pál 2010-től saját vállalkozásaiban dolgozik tanácsadóként és projekt menedzserként. Így – többek között – 2014-től 2016-ig a 168 Óra online és print változatának átalakítását, majd a kiadó ügyvezetőjeként a lap eladását irányította, 2016-ban pedig a Lokál ingyenes napilap és a vidéki Lokál Extra ingyenes hetilap hirdetésszervezésének beindítását segítette.

Mostani munkakörében elsődleges feladata a Digitális Közönségmérési Tanács munkájának hatékonyabbá tétele, továbbá a piac igényeinek figyelembe vételével új, bevételt termelő szolgáltatások bevezetése – zárul a közlemény.

Sopov István, az IAB Hungary elnöke a Kreatív kérdésére elmondta: a változás oka, hogy Máth András az IAB Hungary ügyvezetésével járó feladatokra kíván koncentrálni a jövőben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés