hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új ügyfelek az Intrennél

Az ügynökség ezen kívül döntőbe jutott a Google Premier Partner Awardson.

hirdetés

A miskolctapolcai Avalon Park és Avalon Resort & Spa a teljes social média ökoszisztémájuk megújításával bízta meg az Intren digitális marketingügynökséget 2018 őszétől. Feladataik közé tartozik az Avalon-komplexum Facebook-, Instagram- és YouTube-csatornájának stratégiai átalakítása és havi támogatása. Ezzel az eddigi sales fókuszú együttműködés teljes körű márkakommunikációs megbízássá bővül - emlékeztet a közlemény.

A finn textilszolgáltatóval, a Lindströmmel kötött friss megállapodással az Intren új iparágba lép be. Az Intren rövid távon Google-kampányokkal, hosszú távon pedig SEO-optimalizálással segíti a Lindström hazai működését, hangsúlyozva a vállalat egyik fő erősségét, a fenntartható működésmódokat.

"A B2B irányú közösségi kommunikáció teljesen más megközelítést igényel, mint a B2C irány: cégek döntéshozóit kell elérni, és ösztönözni a vállalati beruházásokról szóló döntéseiket. Ezek nyilvánvalóan nem azonnali, impulzus-szerű vásárlások, így a folyamatos kommunikáció és a jelenlét elengedhetetlen, ahogy ennek mérhetősége és fejlesztése is." - mondja Demeter Barbara, az Intren salesvezetője.

Az új ügyfelek mellett további hír az ügynökségről, hogy Magyarországról egyedüliként az Intren döntőbe jutott a Google Premier Partner Awards-on. Az Intren "Mobile Innovations" kategóriában lett döntős, ezzel pedig bekerült a teljes EMEA-régió legjobb digitális ügynökségei közé.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés