hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új sorozatot indítunk: 1 nap 10 kép!

A Kreatív Online új heti sorozatot indít el, amelyben a kommunikációs ipar egy-egy szereplője képekben meséli el egy napját. Budavári Dóra, a We Love Balaton főszerkesztője keddi napját dokumentálta. 

hirdetés

"Nem minden napunk telik azzal a We Love Balatonnál, hogy pálinkákat kóstolunk és finomakat eszünk, de szerencsére nem is kevés. Most éppen intenzíven gyűjtjük az anyagot a júniusi induláshoz, ezért halmozzuk az élvezeteket" - fűzte hozzá képeihez Budavári Dóra, az online magazin főszerkesztője, aki kollégáival kedden utazott el a Balatonhoz. Ezt a napját - ahogy új sorozatunk, az 1 nap 10 kép neve is jelzi - tíz fotóval mutatja be. 

Indul a roadtrip Pestről a kisbusszal és nem csak bikinit viszünk, mert egész hétre hideget mondanak. Ezúttal a déli part a cél, már útközben a Kistücsökre gyúrunk. Kacsamáj, fogas, sprága, gyertek!

 

Közben kisütött a nap és kinyílt a tér is, végre. Élesváltás.

 

A We Love Balaton szűken vett csapata, balról jobbra Kiss Ádám, Bordács Kriszta, Budavári Dóra, Papp Regina

 

Csapody Balázs, a Kistücsök tulajdonosa bort tölt. Ezt a képet nem merem ebédidőben posztolni, mert forradalom lesz. 

 

Zimek Pálinkafőzde, Zamárdi. Pach Gábor pálinkamester fanyar humora mellett külön élmény pálinkát kóstolni, de hogy bírnánk a 10 tételt az ebéd után, azt nehezen hiszem!

 

Bírtuk. Az hittétek kimarad a kajás poszt?!

 

Igazából néha úgy nézünk ki mint egy turnézó svéd zenekar

 

Régi és új szórakozási formák Balatonlellén. Változnak az igények.

 

Még mindig gyönyörű a balatoni naplemente #nofilter #giccs

 

Becsekkolás, kipakolás, élelemszerzés, vízszintes póz, BL Bavaria Yachtclub. És még a Barátok köztnek sincs vége...

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés