hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új rendezvénytechnikai céget hozott létre a Visual Europe Group és a Leon Group

Egyesült a Visual Europe Group rendezvénytechnikai üzletága és a Leon Group AV technikai üzletága.

hirdetés

Az összeolvadásból megszületett cég Visual Europe Production Kft. néven folytatja tovább a munkát és tulajdonosai a Visual Europe Zrt. és a Leon Group lesznek – derül ki az új rendezvénytechnikai cég közleményéből.

„Az egyesüléssel hatalmas lépést teszünk előre: összeadódik a szakértelmünk, értékes tapasztalatunk. Közös erővel még professzionálisabbá, még tapasztaltabbá, még innovatívabbá válunk. Olyan céget kívánunk építeni, amelynek mindegy, hogy egy látványos show-t vagy egy nagy konferenciát valósít meg, mert ugyanazt a magas minőséget és páratlan szakértelmet hozza megbízhatóan, kiszámíthatóan. Az ügyfeleink számára nyugalmat és biztonságot adunk” – mondta Botond Szabolcs, a Visual Europe Group ügyvezető igazgatója, aki arról is beszélt, hogyan látja a cég jövőjét.

„Akkor tudunk fejlődni és megfelelni a legmodernebb kihívásoknak, ha egységesítjük és egyszerűsítjük munkafolyamatainkat, valamint hatékonyabbá, szervezettebbé tesszük ügyfeleink kiszolgálását. A piaci kihívásokra csak egy választ adhatunk: a leginnovatívabbá kell válnunk. Ehhez természetesen megfelelő tőkére, a folyamatos tanuláshoz pedig elegendő munkaerő-kapacitásra van szükség. Ezt tudja biztosítani a Visual Europe Production” – fogalmaz az ügyvezető.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés