hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új régiós vezető a Discovery élén

A Discovery Communications átalakítja európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának struktúráját. Ennek során Kasia Kieli a cég legnagyobb bevételi forrását jelentő európai, közel-keleti és afrikai régió (EMEA) új elnök-vezérigazgatója lett.

hirdetés

Kasia Kieli
A korábban különálló régiókat (Egyesült Királyság, északi régió, Dél-Európa, illetve Közép-és Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika – CEEMEA) ezzel a lépéssel egyetlen üzleti egységbe tömöríti a vállalat, a közlemény szerint azért, hogy így "a fő tevékenységet támogató, új növekedési lehetőségeket is kihasználó működésre" tudjanak koncentrálni.

A 17 éve a Discoverynél dolgozó Kieli korábban a 112 országból álló közép-és kelet-európai, közel-keleti és afrikai régiót (CEEMEA) irányította. Itt a hagyományos csatorna-disztribúciós szolgáltatást alakította át, amely pay-TV-, ingyenes és digitális termékeket kínál két kontinensen.

Az új struktúra részeként Kieli új vezetői csapatot nevezett ki az EMEA régióba. Marinella Soldi és James Gibbons felelősségi köre kibővül – mindketten Kielinek jelentenek. Marinella Soldi lesz az EMEA-régió stratégiai vezetője és a dél-európai régió ügyvezetője. 

Marinella Soldi

Victoria Davies jelenleg a Discovery közép- és kelet-európai régiójáért – így Magyarországért is – felelős vezetője. A jövőben a pozíció megtartása mellett felelőssége kibővül egy még nagyobb és erősebb piaccsoport irányításával: Közép- és Kelet-Európa mellett Törökország, Észak-Kelet-Európa és a mediterrán térség vezetője is lesz.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három évig dolgoztak együtt, a Mito váltja őket.

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés