hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új pozícióban a Mol szóvivője

Október 1-jétől Szollár Domokos tölti be a Mol-csoport Nemzetközi kommunikációs és társasági marketingvezető pozícióját.

hirdetés

Szollár Domokos
Szollár Domokos
A pozíció Somlyai Dóra, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója közvetlen hatásköre alá tartozik, és a feladatkört Johannes Vettertől veszi át, aki 2009 óta irányította a Mol-csoport nemzetközi kommunikációját. Johannes Vetter a vállalatcsoporton kívül, Ausztriában folytatja karrierjét, és a Mol-csoportot külső tanácsadóként támogatja a jövőben.

Szollár Domokos az elmúlt egy évben a Mol-csoport horvátországi szóvivőjeként dolgozott és felelt a horvátországi médiakapcsolatokért. A Molnál végzett munkáját megelőzően Szollár Domokos több mint egy évig kormányszóvivő volt, azt megelőzően 2004 és 2009 között pedig a Budapest Airport kommunikációs vezetői és szóvivői feladatait látta el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés