hirdetés
hirdetés
hirdetés

Uj Péter az Origónál

A Hvg.hu arról értesült, hogy az Origóhoz csatlakozik az Index volt főszerkesztője. Uj Péter részvételével a portál átalakítására készülnek. 

hirdetés

Uj Péter érkezését Gazda Albert, az Origo főszerkesztője jelentette be a szerkesztőségnek - írja a Hvg.hu. A portál szerint az egykori Index-főszerkesztő feladatait egyelőre nem konkretizálták. Gazda Albert szerint Uj Péter közreműködése „forradalmat” jelent a hírportál működésében, ám nem kívánnak új Indexszé válni.

Uj Péter a Kreatív Online-nak megerősítette a hírt, és hozzátette: a közös munka az Origo átalakításának idejére szól. 

Mint ismert, Uj Péter 1999-ben az Index egyik alapítója volt, és 2000 február óta vezette a szerkesztőséget 2011-es közös megegyezéssel történő távozásáig. Blogposztjaival egyébként már tavasszal megjelent az Origo gasztrorovatában, a Táfelspiccen. 

(forrás: hvg.hu, Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Épp javában pörögne a fesztivál. Az arculat korábban elkészült, a kreatívok egy része még az utcát is megjárta, a teljes verzió azonban végül a fiókban maradt. 

Eleve szűkített tartalmat érnek el a gyerekek, amit a szülők tovább korlátozhatnak, ahogy az előtte töltött időt is.

Az ad_apt néven induló új részleg kifejezetten adaptációs, lokalizációs munkákra szakosodott.

Fonay Gergely felügyeli majd az Auchan Korzók brand márkafrissítését is.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés