hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új operatív cégvezető a Virgo Systemsnél

Ilia István erősítené a cég kereskedelmi pozícióját.

hirdetés

Ilia István a Virgo Systems szoftverfejlesztő cég operatív vezetője augusztus óta. A felső- és középvezetői réteg megszilárdítása mellett a korábbinál nagyobb hangsúly kerül a vállalat kereskedelmi pozíciójának megerősítésére ezentúl.

Ilia István

A villamosmérnök végzettségű Ilia István jelentős IT-piaci tapasztalatokkal rendelkezik. A Navigator Informatikai Zrt-től érkezett a Virgo System csapatába, előző munkahelyén a cég vezetésében vett részt, illetve az üzletfejlesztésért felelt. Azt megelőzően is technológiai-informatikai területen dolgozott a Synergonnál, a KFKI csoportnál és a távközlési szektorban.
 
A Virgo Systems korábbi ügyvezetője, Laczkovich Bence az operatív cégvezetői szerepkör átadásával stratégiai feladatokra koncentrál majd, többek között a Virgo Venturesre, amellyel 10-12 cég inkubálása, valamint piaci bevezetése a cél.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Médiatanács 75 ezer forintra büntette a lapot.

A Marketing&Média kiadója indította.

Összesen négy pályázat kapott elismerést.

De az oldal valójában egész évben monitorozza az akciókat.

hirdetés

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés