hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új mobilportál a Telekomtól

Új mobilportál indul, amely a T-Mobile előfizetők számára böngésző kezdőlapként beállított t-zones és a web’n’walk oldalakat váltja fel. Az m.origo.hu december 1-jén indul.

hirdetés

A Magyar Telekom új mobilportált indít: az m.origo.hu a T-Mobile előfizetők böngésző kezdőlapját, a t-zones és a web’n’walk oldalakat váltja fel.

Az oldalon a T-Mobile és a T-Home márkával kapcsolatos információkat lehet megtalálni, akciókkal, termék- és szolgáltatás ismertetőkkel. Emellett az Origo híreit is lehet keresni, valamint időjárás, tévé- és moziműsor, tőzsde- és devizaárfolyamok, menetrendek lesznek az oldalon.

Az új mobilportál a T-Mobile előfizetők számára alapértelmezett kezdőlappá válik december 1-jén, de elérhető lesz a többi szolgáltatónál is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A kutatócég a közösségi médiás események, vásárlói vélemények feltérképezésében segít.

Az egyszázalékos kampány „Együtt lehetséges!" szlogen alatt fut

Július 15-ig várják a nevezéseket. Négy új kategóriát is indítanak.

Autós, bokszos, hír- és műkereskedő portál is a sales house-hoz került.

Tenderen választották ki őket a borshow szervezői.

hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés