hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új magyar gyártócsapat dolgozott a vb-himnusz klipjén

Az Admiral Film Will Smith-szel, több mint száz táncossal és zenésszel és vágtató lovasokkal forgatott Budapesten.

hirdetés

György Péter Bruno, Csernóczki András és Varga Máté közös produkciós cégeként indult el az Admiral Film, amelynek első munkája az oroszországi foci vb himnuszának Budapesten forgatott videóklipje volt. A szakemberek korábban nemzetközi produkciókban dolgoztak együtt, erre a munkára a renderő Yasha Malekzad kérte fel őket, ő korábban Lil Wayne, Usher és Ludacris videókat is csinált.

„A produkcióra az utolsó pillanatban került sor, így nagyon kevés idő, összesen néhány nap jutott a 3 napos forgatás előkészítésére, ráadásul mindezt teljes diszkréció mellett kellett megvalósítani. A film főszereplői Will Smith (aki jelenleg is hosszabb időt tölt Budapesten következő produkciója miatt), Nicky Jam és Era Istrefi előadóművészek, valamint a futball világsztár Ronaldinho voltak” – írják.

„Budapest változatos és különleges helyszínei közül a választás a Nagyvásártelepre, a Hajógyári Sziget K-hídjára, valamint Óbuda egyik lakótelepére esett. A produkcióban több, mint 100 táncost, zenészt és futballzsonglőrt láthatunk, hangulatfokozásként pedig driftelő sportautók és vágtató lovasok is szerepeltek.”

„Technikai különlegessége a filmnek, hogy a sok esetben kizárólag kézi kameramozgatás mellett drónt, valamint steadicam-et használtak a forgatás során, így mind hangzásban, mind pedig vizualitásában unikális film jött létre. A legnagyobb kihívást az idő rövidsége és a produkciós előkészületek komplexitása jelentette. A helyszíneknek, szereplőknek és magának a stábnak a kiválasztása is rekordgyorsasággal kellett, hogy meglegyen, így a film gyártása rendkívül intenzív tempóban zajlott: átlagosan minden nap 14 forgatási óra volt előjegyezve, nagyon rövid szünetekkel. A nyersanyagok felvétele közel egy egész hetet vett igénybe, ami további más országokban való forgatásokkal egészült ki.”

Az alkotók listája

Megbízó: SONY MUSIC / FIFA

Produkciós cég: Artist Preserve

Magyar produkciós cég: Admiral Film

Executive Producer: Kasra Pezeshki

Line Producer: Colin Randall

Local producer: György P. Bruno

Rendező: Yasha Malekzad

Operatőr: Aaron Ried

Gyártásvezető: Krékits Péter

Felvételvezető: Barna Zsófia

Vágó: Emanuel Asamere

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

A Geico szpotjában a gólszerző focista végigcsússza a térdén a pályát.

Rendhagyó akciót indított a 444-gyel közösen az OTP.

Az Est FM és a Radio Café volt frekvenciáján, a budapeti 98,6 MHz-n indulhat az új rádió.

Minden nevezés után 10 eurócentet adományoznak az SOS Gyermekfalvak részére.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés