hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új magyar forgalmazó indul, egy Oscar-díjas filmmel nyit

Az ELF Pictures eddig reklám- és dokuemtumfilmek gyártásával foglalkozott.

hirdetés

ELF Pictures néven új magyar filmforgalmazó indul. Az első film, amit behoznak, az Egy fantasztikus nő című chilei alkotás, amely a legjobb idegennyelvű film díját nyerte idén, abban a kategóriában nyert tehát, amelyben a Testről és lélekről című magyar filmet is jelölték.

Az ELF Pictures amúgy nem új a piacon, dokumentum- és reklámfilmek gyártásával foglalkozik 2016 óta, most kibővíti tevékenységi körét. "Olyan különleges és díjnyertes arthouse játékfilmeket és dokumentumfilmeket terveznek moziforgalmazásban bemutatni a hazai közönségnek, melyek fontos társadalmi kérdéseket feszegetnek és művészi igénnyel készültek" - olvasható a közleményükben.

Az Egy fantasztikus nő című filmet június 7-től mutatják be a magyar mozikban. Lent látható a trailer.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

2019. január 10-ig várja a nevezéseket az MPRSZ.

Budapesten nyílt az applikációval működtetett szálloda, amelynek gyakorlatilag nincs személyzete.

A magazin olyan hírességekről közölt fotósorozatot a különleges számban, mint Alföldi Róbert, Dobó Kata vagy Bródy János.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés