hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új lapigazgató a Mediaworksnél

A szakember ezt megelőzően Habony médiacégének kereskedelmi igazgatója volt.  

hirdetés

2015. december 11-től Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója Madarász Jánost nevezte ki a kiadóvállalat országos napilapüzletágának élére, a Népszabadság, és Világgazdaság, a Nemzeti Sport napilapok, valamint az Autó Motor magazin lapigazgatói posztjára. A szakember a 2015. november 4-én leköszönt Hanák Tamást váltja a kiadóvállalatnál.

Madarász János a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát gazdaságpolitikai és kommunikációs szakirányon. 1998-tól 2015. májusáig a Napi Gazdaságnál töltött be újságírói, szerkesztői, majd 2007-től nyolc éven keresztül lapigazgatói pozíciót, vagyis korábban már dolgoztak együtt Rónai Balázs vezérigazgatóval a Napi Gazdaságnál. Madarász János 2015. májusától a Habony Árpádhoz köthető Modern Média Group kereskedelmi igazgatója volt. A Napi Gazdaság mellett 2001. és 2009 között az A5.hu, autós motoros és Forma 1-es szakportál főszerkesztőjeként is dolgozott.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

hirdetés

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés