hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új középvezető az ACG-nél

Szalai Sára a cég business unit directoraként folytatja.

hirdetés

Februártól új pozícióban, business unit directorként dolgozik az ACG-ben Szalai Sára. Korábban group account director volt az ügynökségnél. A business unit director új pozíció a cégnél is, azaz Szalainak nem volt elődje a poszton.

Szalai 2014-ben érkezett a Laboratoryból az ACG-hez, ahol eleinte a Soproni márkán dolgozott senior accountként, az évek során egyre nagyobb lett a munkaköre, érkezése után két évvel átvette többek között a teljes Heineken portfólió menedzselését.

Új pozíciójában, az ügynökség közleménye szerint, "üzletfejlesztési feladatok mellett komplexen felel márkái teljesítményéért és ügyfélelégedettségéért, a csapata fejlesztéséért, illetve a hatékony, eredményes működéséért".

Szalai Sára

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés