hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs igazgató a Hold Alapkezelőnél

Aki valójában visszatérő munkatárs.

hirdetés

Grosser Beatrix irányítja 2018 januárjától a Hold Alapkezelőnél a marketing és kommunikációs területet. Csak részben nevezhető új vezetőnek, 2007 és 2012 között ugyanebben a pozícióban dolgozott a cégnél, csak azt akkor még Concorde Alapkezelőnek hívtak. Az elmúlt években szülési szabadságon volt.

Grosser Beatrix

Grosser a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát európai tanulmányok és kommunikáció szakirányon, de folytatott mesterfokú tanulmányokat Clermont Ferrand egyetemén is. Első munkatapasztalatait a közigazgatásban szerezte, majd az MKB Bank kommunikációs főmunkatársa lett. 2007-ben került a Concorde Alapkezelőhöz.

Dávid Alexandra

Elődje, Dávid Alexandra is marad a cégnél. Ő 2013-tól töltötte be a marketingigazgatói posztot, mely során több online platform fejlesztésben is részt vett a Hold Alapkezelő és a Hold Alapforgalmazó különböző üzletágaiban. 2018-tól digitális üzletfejlesztési igazgatóként folytatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés