hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs igazgató a Hold Alapkezelőnél

Aki valójában visszatérő munkatárs.

hirdetés

Grosser Beatrix irányítja 2018 januárjától a Hold Alapkezelőnél a marketing és kommunikációs területet. Csak részben nevezhető új vezetőnek, 2007 és 2012 között ugyanebben a pozícióban dolgozott a cégnél, csak azt akkor még Concorde Alapkezelőnek hívtak. Az elmúlt években szülési szabadságon volt.

Grosser Beatrix

Grosser a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát európai tanulmányok és kommunikáció szakirányon, de folytatott mesterfokú tanulmányokat Clermont Ferrand egyetemén is. Első munkatapasztalatait a közigazgatásban szerezte, majd az MKB Bank kommunikációs főmunkatársa lett. 2007-ben került a Concorde Alapkezelőhöz.

Dávid Alexandra

Elődje, Dávid Alexandra is marad a cégnél. Ő 2013-tól töltötte be a marketingigazgatói posztot, mely során több online platform fejlesztésben is részt vett a Hold Alapkezelő és a Hold Alapforgalmazó különböző üzletágaiban. 2018-tól digitális üzletfejlesztési igazgatóként folytatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

 A Televíziós Film Mecenatúra az NMHH önálló szervezeti egységeként működik majd. 

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés