hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs igazgató a Hold Alapkezelőnél

Aki valójában visszatérő munkatárs.

hirdetés

Grosser Beatrix irányítja 2018 januárjától a Hold Alapkezelőnél a marketing és kommunikációs területet. Csak részben nevezhető új vezetőnek, 2007 és 2012 között ugyanebben a pozícióban dolgozott a cégnél, csak azt akkor még Concorde Alapkezelőnek hívtak. Az elmúlt években szülési szabadságon volt.

Grosser Beatrix

Grosser a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát európai tanulmányok és kommunikáció szakirányon, de folytatott mesterfokú tanulmányokat Clermont Ferrand egyetemén is. Első munkatapasztalatait a közigazgatásban szerezte, majd az MKB Bank kommunikációs főmunkatársa lett. 2007-ben került a Concorde Alapkezelőhöz.

Dávid Alexandra

Elődje, Dávid Alexandra is marad a cégnél. Ő 2013-tól töltötte be a marketingigazgatói posztot, mely során több online platform fejlesztésben is részt vett a Hold Alapkezelő és a Hold Alapforgalmazó különböző üzletágaiban. 2018-tól digitális üzletfejlesztési igazgatóként folytatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Oroszországban posztolták ki: aki teherbe esik egy vb-sztártól, pénzt és élete végéig ingyen Whoppert kap.

Nincs magyar munka az utolsó shortlisteken. Még két Young Lions csapatot lehet figyelni.

A Big Bang Media lett a közösségimédia-ügynökség új partnere.

Film, PR, Craft, Media és Social kategóriákban sincs shortlistesünk. Még a Young Lions magyar versenyzőinek és egy TCR-nek lehet szorítani.

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés